Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom svàjcba akar menni dolgozni,én itthon akarok maradni Mi legyen?
Figyelt kérdés
26 éves ,én 22 ,ő ki akar menni Svàjcba építő iparba dolgozni,én nem akarok itt hagynj mindent ès mindenkit , 3nyulunk van ,egy cica,egy kutya ,őket is kiakarja vinni amíg dolgozik,azaz évekre, én úgy tudom ott a kutya ugatásér is büntetés jàr , a macskanak kötelező kiépíteni kintre egy bejàratot akkor is ha lakásba laksz,a nyulakat kötelező egy ketrecbe tenni(mind 3 kulon van ,nem fogadjak el egymast) mer táras állatok ,ezér is büntetés jár ,a szemeteszsacskót sem mindegy hogy kötöd össze és hogy milyen a zsàk , ott minden kolbászból van szerinte pedig az albi is egy hónapra min 600 ezer, szerintetek legyen vége? Mit tegyek? Azt mondja ő ki megy egy hónapra és utanna jojjek ki énis az allatokkl,addig en vigyazzak rajuk egyedul egy honapig, szerintetek? En nem akarok kimennitegnapelőtt 22:24
1/16 anonim válasza:
Menjen ki és maradjon ott. Halott ügy az egész.
3/16 anonim válasza:
Ő menjen, te maradj. Ilyen egyszerű.
4/16 anonim válasza:
De akkor ki kapja az állatokat???
5/16 anonim válasza:
4 - "3nyulunk van ,egy cica,egy kutya ,őket is kiakarja vinni amíg dolgozik,azaz évekre"
Vagy majd csak elosztják őket valahogy.
6/16 anonim válasza:
Igen csak attól félek hogy mivel páratlan nyuszi van, az egyiket megeszik!! Remélem nem tesznek ilyet.
7/16 anonim válasza:
Mi mondjuk meg, hogy mi legyen? Ha nem akarsz, ne menj ki.
Amúgy igen, ott más rendszer/szokások vannak, ha már a szemét szállításon is kiadasz (ami szerintem amúgy igazságos, mert ha több szemeted van többet fizetsz), akkor szerintem is inkább maradj otthon.
8/16 anonim válasza:
Svájcba szigorú az állattartás.
Ha menni akar menjen. Én se adnám fel az itteni életem.
Ezt csak te tudhatod.
9/16 anonim válasza:
Svájcban nagyon drága az élet.
Te mivel foglalkozol, kedves kérdező?
Mit dolgoznàl kint Svájcban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!