Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm haragszik rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm haragszik rám, mert nem akarok lefeküdni vele így. Tényleg velem van a baj? Miért nem érti a problémát?

Figyelt kérdés

A lépcsőházban ismertem meg, az anyjával lakik, aki a felső szomszédom.

Az van, hogy az anyja elég begyepesedett és emellé azt hiszi, hogy a barátnőm még szűz. Ami nem igaz, elmondása alapján az előző két exszel volt intimitás, meg volt 3 egyéjszakása szingliként. Ez nekem nem gond, nem erről van szó.

És hát az van, hogy a barátnőm elég hangos az ágyban. Ami telibe hallatszik a felső szomszédnál, azaz az anyjánál. Amikor rákérdeztek nála a szülei, hogy mik azok a hangok, akkor letagadta, hogy mi amúgy szexelünk, szóval most az anyja azt hiszi, hogy bántalmazom a barátnőmet. Néha megállít, hogy ő figyeli a jeleket, és amint talál valami bizonyítékot, ő feljelent. Egyszer azzal vádolt meg, hogy tuti volt szex, de a lánya akarata ellenére, meg tuti erőszakos voltam.

Ez nekem már túlzás. Nekem nincs kedvem úgy szexelni, hogy utána az anyósjelölt erőszaktevőnek állít be, ha véletlen összefutunk a lépcsőházba. A barátnőmmel beszéltem, hogy mondja már meg az anyjának, hogy nem verem, meg ilyenek, de nem. Ráadásul meg se próbál halkabb lenni, hogy legalább a helyzetet ne rontsuk. Én megmondtam, hogy jó, hát akkor nem szexelünk nálam (nála meg pláne nem).

Azóta haragszik rám, hogy én zsarolom őt.

tegnapelőtt 12:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Minek foglalkozol gyerekekkel?
tegnapelőtt 12:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

"A barátnőmmel beszéltem, hogy mondja már meg az anyjának, hogy nem verem, meg ilyenek, de nem. Ráadásul meg se próbál halkabb lenni, hogy legalább a helyzetet ne rontsuk."

Menekülj mert fel fog jelenteni a bolond anyja, a barátnőd amúgy nem szeret ha nem vállalja fel, hogy már nem szűz, vagy legalább halkan nem akar szexelni és nem bánja, hogy az anyja erőszaktevőnek tart. Ő is ugyanúgy bolond. Amúgy ő manipulál téged azzal, hogy azt mondja, hogy zsarolod. Rendesen megijedtem tőlük. Szedd a sátorfád mert vagy elhagy a barátnőd, vagy feljelentést tesz az anyjával együtt és meghurcoltotnak a rendőrségen!

tegnapelőtt 12:41
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Ez most trollkodás, vagy komolyan elviseled, hogy az anyja bántalmazónak tart és a lányának, aki a párod mindegy?
tegnapelőtt 12:47
 4/19 A kérdező kommentje:

#1 Nem gyerek. Két év van köztünk. Ő 20 éves.

#2 Az a baj, hogy nem hiszi el, hogy az anyja erőszaktevőnek tart, mert nem előtte mondta az anyja, amiket mondott. Ő azt hiszi, hogy más volt a megfogalmazás, csak túlgondolom.

A hangerőre meg azt mondja, hogy dehát halkabb volt. (Nem volt)

tegnapelőtt 12:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel a nyúlcipőt. Egyetértek a többivel.
tegnapelőtt 12:52
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Aki így viselkedik az egy gyerek. Felelőtlen és viselkedni sem tud.
tegnapelőtt 12:53
 7/19 anonim ***** válasza:
96%

Az #1 nem szó szerint értette, hogy gyerek...

Az anyja az alapvetően probléma, nem lenne helyes ebbe a családba belépned.

De hogy még a barátnődnél sem veszed észre, hogy milyen borzalmas személyiség az durva... Ez már a te felelősséged, hogy mrgszakítsd vele a kapcsolatot. Valszeg azért él ilyen szabados életmódot, mert az anyja ilyen (ál)szentfazék.

Manipulál is téged, téged akar "hibásnak" beállítani (tűlgondolod, az anyja biztos nem így mondja) miközben szerintem tudja, milyen az anyja... Miért vagy vele??

tegnapelőtt 12:55
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

+1

Ráadásul ha 20 éves és nem meri bevallani az anyja előtt, hogy hát bizony ennyi idősen ti nem csak egymás kezét fogjatok már, akkor elég nagy a gebasz mind a lánnyal,mind az anyjával

tegnapelőtt 12:55
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Legyél nagyon unalmas, szűkszavú, mert különben még a végén te szívod meg ha a lánya majd ott sír az anyjának, aztán az meg téged vesz elő, hogy mit csinál, meg kombinál sztorikat. Érd el szakítson veled de gyorsan.
tegnapelőtt 13:14
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Akkora kamu, hogy nem tud csendben szexelni. En ertem, hogy elvezi, de nekem pl annyira kinos, amikor reggelente latom a melletunk lako szomszedot, aki atorditotta az ejszakat aztan koszon nekem.

Lehet elvezni a szexet, meg lehet allat mod mindent es mindenkit letojva uvoltozni is.

tegnapelőtt 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!