Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm haragszik rám, mert nem akarok lefeküdni vele így. Tényleg velem van a baj? Miért nem érti a problémát?
A lépcsőházban ismertem meg, az anyjával lakik, aki a felső szomszédom.
Az van, hogy az anyja elég begyepesedett és emellé azt hiszi, hogy a barátnőm még szűz. Ami nem igaz, elmondása alapján az előző két exszel volt intimitás, meg volt 3 egyéjszakása szingliként. Ez nekem nem gond, nem erről van szó.
És hát az van, hogy a barátnőm elég hangos az ágyban. Ami telibe hallatszik a felső szomszédnál, azaz az anyjánál. Amikor rákérdeztek nála a szülei, hogy mik azok a hangok, akkor letagadta, hogy mi amúgy szexelünk, szóval most az anyja azt hiszi, hogy bántalmazom a barátnőmet. Néha megállít, hogy ő figyeli a jeleket, és amint talál valami bizonyítékot, ő feljelent. Egyszer azzal vádolt meg, hogy tuti volt szex, de a lánya akarata ellenére, meg tuti erőszakos voltam.
Ez nekem már túlzás. Nekem nincs kedvem úgy szexelni, hogy utána az anyósjelölt erőszaktevőnek állít be, ha véletlen összefutunk a lépcsőházba. A barátnőmmel beszéltem, hogy mondja már meg az anyjának, hogy nem verem, meg ilyenek, de nem. Ráadásul meg se próbál halkabb lenni, hogy legalább a helyzetet ne rontsuk. Én megmondtam, hogy jó, hát akkor nem szexelünk nálam (nála meg pláne nem).
Azóta haragszik rám, hogy én zsarolom őt.
A barátnőd egy feltűnési viszketegségben szenvedő nagy gyerek, azért visít, miközben szexeltek.
Szánalmas, nekem sem lenne kedvem ilyen nőhöz.
#21 Nem visítja végig az egészet... Meg engem nem is az zavar, hogy hangos, hanem az, hogy
1) hallja az anyja.
2) az anyja ezután engem traktál a teóriáival és fenyegetéseivel.
Amúgy vicces, hogy néhány válaszadó odáig jut el, hogy hangos a nő. :D
De a legviccesebb, hogy a kérdező is csak ezekre reagál 😅
Már bánom, hogy egyáltalán figyelemre méltattam ezt az ostobaságot.
Most te mit is szeretnél voltaképpen? Egy szexmentes kapcsolatban lenni huszonévesen? És én ezt nőként mondom.
Nem hogy nem szexelnék az ilyennel, de el is hagynám.
#26 Nem szexmentes kapcsolatot akarok, hanem hogy vagy beszéljen az anyjával, vagy ne legyen olyanp hangos.
#27 Mire fel jelentene fel az anyja? Bizonyíték semmi. A barátnőm meg nem tenne ilyet, ahogy ismerem.
A barátnőm nem "tudja", hogy az anyja erőszaktevőnek tart. Ő azt hiszi, hogy az anyja csak viccel a szr humorával, mint eddig minden exnél, csak én nem veszem a lapot.
#28 A barátnőm annyit hazudott az anyjának, hogy ő még szűz, mi meg nem szexelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!