Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele hogy szakítani akarok?

Figyelt kérdés

Maga a kapcsolat nagyon jó, minden felhőtlen, nincsenek viták, hamar komoly lett a kapcsolatunk. Minden passzol tényleg. Sok nő álma lenne egy felhőtlen jó kapcsolat viszont én magamon mást veszek észre..

Alapjáraton van egy állandó rossz közérzetem, és mostmár a barátomat is kezdem idegesítőnek találni(ok nélkül, ez az én hibám). Azt veszem észre, nekem inkább a szingliség és a szabadság való. Így hogy barátom van, nem tudok eljárni sehová, mert a maradék szabadidőmet amikor nem dolgozok, vele kell töltenem.

Mérlegeltem, és azt a 2-3 nap szabadidőmet szivesebben el buliznám, szórakoznám, minthogy egy másik emberre koncentráljak aki elvárja hogy a maradék szabadidőmet is csak rá "használjam el". Haverjaim sincsenek..

Már annyira beleéltem magam a bulizás, stb gondolatába hogy rendesen rosszul, feszengve érzem magam, amikor vele vagyok.

Persze hiányozna nagyon ő, de így azt érzem nem tudok kiteljesedni, és magammal foglalkozni, és azt csinálni amivel kikapcsolom magam a szürke hétköznapokbol

Voltatok hasonló helyzetben? Mit tegyek?

szept. 1. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Parkapcsolatban is eljarhatsz bulizni a parod nelkul. En is mindig az ex nelkul mentem bulizni heti 2x annak ellemere,h egyutt eltunk. Sose volt gondunk belole.
szept. 1. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Abba nem adhatok tanácsot hogy szakíts-e vagy sem, mivel nem igazán látok tisztán én sem. Bár az ösztönöm azt súgná hogy igen, inkább szakíts. De majd ezt a részét a párkapcsolatokhoz nálam jobban értők kielemzik.

Én csak azért írtam hogyha mégis a szakítás mellett döntenél, akkor azt kérlek egyenesen és őszinte módon tedd meg! Amit itt nekünk leírtál a 2. bekezdést, ugyanezt mondd majd el a párodnak is. Ha normális akkor érteni fogja, és így is fájni fog neki nagyon (ha valóban minden olyan tökéletes volt), de legalább a kételyek, az önvád, és az önmarcangolás hogy mit rontottam el, kikerül a képletből. Így látni fogja nem rajta múlott, hanem a te igényeid és hozzáállásod változott meg ennyire, és hogy nem is vele van bajod hanem a párkapcsolat nem való neked. Így megkönnyíted a helyzetét, mert ahogy írsz róla azalapján jó ember, és ezek után ez lenne a legkevesebb.

3/11 anonim ***** válasza:
Így ahogy leírtad,mond el, neked ez nem jön be.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy heti egyszer egyedül el akarsz menni bulizni. Ha tényleg felhőtlen a kapcsolat akkor elenged. Szerintem e miatt nem kéne szakítani ha tényleg olyan jó a kapcsolat mert ha majd kinősz a bulizasból akkor csak jön a megbánás meg a hol vannak a jó férfiak duma. Ha viszont te a bulizás alatt az idegenekkel való szexelést érted akkor jobb ha szakítasz mert nem való neked kapcsolat.
szept. 1. 11:09
 5/11 A kérdező kommentje:

#4, nem, én már kiégtem szexuálisan konkrétan:D. Libidóm nincs konkrétan. Meg tartom magam annyira hogy nem odaadom bulikba magam minden jöttmentnek. Biztos vannak ezek a fajta bulizós csajszik, de én nem ezt a tábort képviselem.

Bulizás alatt azt értem, hogy elmenni haverokkal, szétcsúszni kicsit, a zenének élni, táncolni, átbulizni az éjszakát magam mögött hagyva az unalmas hétköznapokat

szept. 1. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

"Hogyan tudassam vele hogy szakítani akarok?"

-Józsi szakítok veled,szia!!!

Valahogy így

szept. 1. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy de azért érdemes lenne annak utánna járni hogy miért nincs libidód.
szept. 1. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Mondd meg neki, hogy szakítasz vele 🙄
szept. 1. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyszerűen:

"Szakítok veled!"

Ennyi.

szept. 1. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Bulizás alatt azt értem, hogy elmenni haverokkal, szétcsúszni kicsit, a zenének élni, táncolni, átbulizni az éjszakát magam mögött hagyva az unalmas hétköznapokat."

Ezt, normális esetben, a pároddal is megtehetnéd.

De ha annyira "felhőtlen" a kapcsolat, akkor elmehetnél nélküle is.

Mondjuk írod, hogy nincsenek barátaid, akkor kikkel járnál el?

szept. 1. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!