Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2-3 hónapja nem éreztem jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 hónapja nem éreztem jól magam a kapcsolatban, de nem beszéltem róla. Amikor először beszéltem róla, elmentem két napra, tovább ő nem bírta, de tegnap megkérdezte, hogy szakítani akarok e, és igent mondtam. Máshogy kéne döntenem?

Figyelt kérdés

Elhalt a bizalom, mindig tiltott dolgokat, pl hogy vissza szokjak az iqos-ra,( miatta tettem le), de én akkor is szívtam, elmúlt a vonzalom, és szexuális élet sem volt a végén, 2 naponta összevesztünk, nem jártunk eggyütt sehova, és nem is volt kedvem hozzá, sokat olvasta a messenger beszélgetéseim másokkal.Viszont pár hónapja még gyűrűt néztem, és vele képzeltem el az életem. Tegnap este megkérdezte, hogy szeretném e, ha holnap mire hazaérek munkából elköltözne, burkoltan, de igent mondtam. Ő minden eddiginél jobban szeretett engem, és ezt ki is mutatta, az utolsó napig, mindig éreztette velem, hogy én vagyok a mindene. Most, hogy elköltözött, nem bírom kiverni a fejemből, megöl a hiánya, úgy érzem, hogy mindent megtennék érte, hogy vissza kapjam. Szerintetek tud ennyit változni egy ember/kapcsolat, és próbáljuk meg mégegyszer, vagy erősnek kell maradni, mert így jobb mindkettőnknek? Megöl a tudat, hogy most otthon sír, míg az én lakásom üres lett, és nincsenek sehol a cuccai. Úgy érzem szétszakadok a hiányától, és tanácstalan vagyok, hogy maradjak erős, vagy próbáljuk meg mégegyszer.

24/F, 2 éve vagyunk eggyütt, 1,5 éve lakunk eggyütt

2023. jún. 28. 19:03
 1/6 anonim válasza:
25%

Szia!

Szerintem az a legjobb döntés,ha szünetet tartotok. A leírás alapján azt látom,hogy oda vagytok egymásért. Konfliktusok bármikor lehetnek. Hívd fel,mondd meg neki, hogy szereted, sajnálod amit mondtál és lehet-e az, hogy kis idő után visszatértek a kapcsolatra.

2023. jún. 28. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha elmúlt a vonzalom, nem egyeztettek meg, akkor inkább ne erőltesd tovább.

Anmak oka van, hogy igent mondtál arra, hogy költözzön el, az a gyűrű is csak egy szálmaszál volt a sártengerben. Logikus, hogy hiányzik, hiszen valamikor szerelmes voltál bele és mint embert szeretheted, DE az is baj, hogy nem passzoltok, nem jöttök ki. Emiatt kár újra kapcsolatban lenni egymással nektek.

2023. jún. 28. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak soma elvonásik csak mint az ikos itan. Ne keverd ossze mással. Termeszetes mulando érzések csak.
2023. jún. 28. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat fenntartása energiát igényel, néha lemondással jár, dolgozni kell érte,nem csak úgy van magátol. Ebbe az is beletartozik, hogy kommunikálunk a másik féllel akkor is,ha valami nem tetszik nekünk, lehetőleg az első pillanattól kezdve, hogy meg lehessen oldani. Nem gondolatolvasó a másik fél, így hát ha csöndben maradunk, az nem csakis a mi hibánk?

Nekem úgy tűnik,hogy valami miatt elvesztetted a motivációd, bezárkóztál, és ezért lett ennyire rossz a kapcsolat a vége felé. Gondold át, hogy miért történt ez,mi volt ez a pont, és hogy megoldható e ez, vagy sem.

2023. jún. 28. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Bírd ki, nem jó az sem ha állandóan olvasgatja az uzeneteid. Nyilvan megengedted, mert nincs rejtegetnivalód, de azért rendszeresen nézegetni🙄

Ha nem jártatok sehova egyutt az is igen nagy probléma, sajnos ez nálunk is gond és van vita belőle elég.

Szexualis elet megromlott? Dolgozható, visszahozható a harmóniával, de nem csak várni a csodát.

Az iqos letevése, biztos nem kõnnyű, de engem is zavarna ha a párom rendszeresen használná, pedig alkalmanként én is rágyújtok, de függőséget nem bírnék elviselni. Szóval ha nem is maradsz vele, a saját érdekedben megpróbálnám lassacskán letenni.

És mégegy, szerintem nagyon fiatalon koltoztél ossze valakivel. Nem mondom hogy nem hiszek a fiatalon kezdodo szerelemben, de akkor még csak 22 éves voltál. Annyira ráér, hidd el:-)

Én úgy gondolom most a szakítás utáni fájdalom beszél belőled, jaaaaj mennyit szoktam én is szenvedni, aztán idővel ossze tettem két kezem.

28N

2023. jún. 28. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már nem vonzódsz hozzá, akkor megette a fene az egészet. Inkább tényleg szakítsatok.
2023. jún. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!