Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szobanövény lenni, de úgy érzem, hogy nincs egy éppkézláb gondolatom. Félek tönkremey a kapcsolat. Más is butának érzi magát? Hogy tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 10:20
1/5 anonim válasza:
Olvass. Sokat. Könyveket lehetőleg és ne cikkeket.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy buta, csak keveset tudsz. Ajánlom a személyiségfejlesztő könyveket elsősorban, amik segítenek önazonosnak lenni. :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedvesek vagytok! :)
2022. nov. 27. 10:30
4/5 anonim válasza:
Amikor az ember elvegatal akkor hajlamos elhagyni magat es nem foglalkozik a vilaggal nem informalodik. Engem sem erdekel mar a politika , a haboru, az inflacio de mivel ezek vesznek korul valamennyire bele bele kell hallgatni vagy olvasni mi is folyik korulotunk ,hogy valamirol tudjon beszelgetni az ember akar velemeny vagy elkepzeles szintjen, persze tok felesleges mert ertelme nincs valtozast nem hoz . Engem sem erdekel sok minden , nem szeretem a szemetet magamba szivni es mar nem akarok okosnak latszo dolgokat mondani mint par eve , mar eretebb lettem ennel es bolcsebb.
5/5 anonim válasza:
Olvass. Olvass és olvass. Neten napilapokat. Kömyveket. Nézz olyan dokumentum filmet ami érdekel. Stb.. . Lassan egyre nagyobb tudásra fogsz szert tenni. Viszont minél többet fogsz tudni, annál jobban rájössz , hogy mennyi mindent nem tudsz. Fura megfogalmazás de így van. Csak a buták hiszik azt , hogy ők hú de okosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!