Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezeli némelyik ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezeli némelyik ember úgy a másikat mintha az egy szobanövény lenne?

Figyelt kérdés

Az ember szeret, ragaszkodik, törődik a másikkal és a végén jól megszívja.. 1 év után rájönni, hogy egy hülye voltam, hogy olyasvalakinek adtam a szeretetemet aki azt se érdemi meg hogy a lábamat beletöröljem.. Csak mert korábban megszívta más nőkkel ennek én ittam meg a levét... Bár ilyen hozzáállással nem csodálom hogy minden nő elhagyta a végén, mert ezt nem tűri sokáig senki.. Eltűnik egyik percről a másikra, nem ír napokig, utána megmagyarázza saját magának hogy ő egyáltalán nem bántja meg ezzel a másikat.. Közel 40 évesen felháborodik amikor azt kérdezem hogy miért mész már megint bulizni a haverokkal, nem buliztad még ki magad..

Azt hiszem eljött az idő a továbblépésre..

2015. okt. 26. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindehhez mi a köze a szobanövényeknek?
2015. okt. 26. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem, arra gondolsz ezzel a szobanövénnyel, hogy csak ültök otthon egymás mellett, semmi interakció vagy valódi kapcsolat.

Amit te itt leírtál, ahhoz tényleg semmi köze.

Te nem ugyanaz vagy véletlen, akit a negyvenes pasija nem akar elvenni, mert már volt egy válása?

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljegy..

2015. okt. 26. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én a szobanövényeimmel rendszeresen foglalkozom, locsolom őket, attól függően melyik mennyire vízigényes, figyelem ,hogy milyen kártevők illetve kórokozók károsítanak rajtuk, megpróbálom megelőzni azok elterjedését, és adott esetben III. kategóriájú növényvédő szerekkel permetezem őket. A szobanövény nem panaszkodik, nem tud kérni, nem várja el tőlem, hogy bármit is tegyek érte, de megteszem, mert a növény magatehetetlenül elpusztulna, azt pedig nem akarom, valamint fontos nekem, hogy jól érezze magát, ő is élőlény. A szobanövényeimet sokkal többre tartom bizonyos embereknél, megteszek értük mindent.
2015. okt. 26. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, eljött az idő.
2015. okt. 26. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
"Deszka érezted már úgy, mintha egy darab fához beszélnél?"
2015. okt. 26. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Szobanövény??? Én a szobanövényeimet az egyed igényeihez viszonyítva gondozom, szaporítom, metszem, locsolom, cserélem a földjét... stb., van már több, mint 5 éves magról nevelt példányom is. :-) Szóval hogy jön ide a szobanövény?
2015. okt. 26. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Erre egy évvel korábban is rájöhettél volna. Te választottad, valószínűleg már akkor is ilyen volt, csak idealizáltad és naivan azt gondoltad, hogy majd megváltozik a kedvedért.

Nem csak a továbblépésre jött el az idő, hanem a választásaid felülbírálására is...

2015. okt. 26. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:

"Csak mert korábban megszívta más nőkkel ennek én ittam meg a levét..."

Maximum annak ittad meg a levét, hogy rosszul választottál.

2015. okt. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!