Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezeli némelyik ember úgy a másikat mintha az egy szobanövény lenne?
Az ember szeret, ragaszkodik, törődik a másikkal és a végén jól megszívja.. 1 év után rájönni, hogy egy hülye voltam, hogy olyasvalakinek adtam a szeretetemet aki azt se érdemi meg hogy a lábamat beletöröljem.. Csak mert korábban megszívta más nőkkel ennek én ittam meg a levét... Bár ilyen hozzáállással nem csodálom hogy minden nő elhagyta a végén, mert ezt nem tűri sokáig senki.. Eltűnik egyik percről a másikra, nem ír napokig, utána megmagyarázza saját magának hogy ő egyáltalán nem bántja meg ezzel a másikat.. Közel 40 évesen felháborodik amikor azt kérdezem hogy miért mész már megint bulizni a haverokkal, nem buliztad még ki magad..
Azt hiszem eljött az idő a továbblépésre..
Azt hittem, arra gondolsz ezzel a szobanövénnyel, hogy csak ültök otthon egymás mellett, semmi interakció vagy valódi kapcsolat.
Amit te itt leírtál, ahhoz tényleg semmi köze.
Te nem ugyanaz vagy véletlen, akit a negyvenes pasija nem akar elvenni, mert már volt egy válása?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljegy..
Erre egy évvel korábban is rájöhettél volna. Te választottad, valószínűleg már akkor is ilyen volt, csak idealizáltad és naivan azt gondoltad, hogy majd megváltozik a kedvedért.
Nem csak a továbblépésre jött el az idő, hanem a választásaid felülbírálására is...
"Csak mert korábban megszívta más nőkkel ennek én ittam meg a levét..."
Maximum annak ittad meg a levét, hogy rosszul választottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!