Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha behozom a növényeimet az...

Ha behozom a növényeimet az erkélyről a lakásba, nem fognak hősokkot kapni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem hoztam be még a citromfáimat és ma reggelre elég rosszul néznek ki. Mindeddig nagyon jól bírták a hideget, de most gondolom fagyközelbe került a hőmérséklet éjszaka.

Ha most hirtelen bekerülnek a meleg lakásba, az nagyon rosszat tesz nekik?

2022. nov. 21. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

"Mindeddig nagyon jól bírták a hideget"

A cigány lova is jól bírta az éhezést...

...eleinte.

2022. nov. 21. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Nincs valami köztes helyed? Pl. lépcsőház, vagy pincelejáró, ahol nem rögtön 20 fok van...
2022. nov. 21. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Annak már annyi.
2022. nov. 21. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

0-ig semmi baja nem lesz a citromnak, ha nincs folyamatosan túlöntözve. Rövid ideig több fokos fagyot is elvisel.

Ha lakásba viszed, garantált a hősokk, a levelek le fognak hullani. Kb. 13-15 fokos különbség a határ. 1-2 hétre tényleg valami köztes hőmérsékletű helyre kellene tenni, még akkor is, ha az a hely kicsit félhomályos, vagy más miatt problémás.

2022. nov. 23. 05:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Már behoztam őket (nem volt más választásom), és az égvilágon semmi bajuk, de köszi mindenkinek, tényleg...
2022. nov. 23. 06:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Bent van már 6-8 napja legalább? Mert nem az első nap fognak leesni a levelek.
2022. nov. 23. 19:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs a késői válaszért. Igen, teljesen jól vannak. Egyet kint hagytam, és még az is jól bírja, igaz nem volt még erős fagy.
2022. nov. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!