Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érthető, hogy már lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető, hogy már lassan szakítani akarok amiatt, hogy folyamatosan a súlyommal piszkál?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején 55 kiló volt (170 cm vagyok), de izomtalan, puhány, "piskóta" formám volt. Elkezdtem a covid mizéria elején edzeni, sokkal feszesebb, izmosabb vagyok, viszont már 63 kiló vagyok. A párom folyamatosan beszólogat, hogy ez már sok, egy nő már 70 kiló felett koca, de hagyományos értelemben vett "fullos nő" nincs általában 60 kiló felett. Szerinte jön egy zabálósabb karanténidőszak, vagy amikor gyereket szülök, akkor felszalad pár kiló, és egyből túlsúlyos leszek már, tehát egy nőnek azért vigyáznia kellene. Az nem érdekli, hogy pont most élek egészséges életmódot, szerintem az edzéstől inkább fogyni kellene, nem jól csinálok valamit. Az sem érdekli, hogy nincs olyan, hogy én elhízzak a karanténtól, hiszen pont akkor kezdtem el rengeteget mozogni, mivel több időm volt rá. Ő viszont úgy fogja fel, hogy rám igazak a karanténos mémek, mert majdnem 10 kilót felszedtem.

Nekem már annyira elegem van ebből, hogy azon agyalok, hogy szakítani szeretnék, mert folyamatosan az önbizalmamat tapossa és semmibe vesz mindent, amit elértem.

Szerintetek?

2022. máj. 6. 13:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd ott, ha csak sértegetni tud. Teljesen mindegy, hogy tényleg híztál-e, ez nem építő kritika...
2022. máj. 6. 13:42
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Ez tiszta hülye. Neki is csak a szám számít, nem a kinézet. Mekkora lúzer, szerintem dobd ki a francba.
2022. máj. 6. 13:47
 3/23 Lachesys ***** válasza:
96%
Hagyd ott most. Terhesség alatt meg MINDENKI meghizik, ez egy éretlen f@sz, nehogy szulj neki.
2022. máj. 6. 13:48
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mióta áll fent ez a viszony köztetek, de én kb a 2. beszólás után dobtam volna ki a p...csába az ilyet.

Pedig én nem izmot szedtem fel az évek alatt hanem zsírt. De ha nem fogad el/ nem szeret úgy ahogy vagyok, akkor kopjon le! Keressen mást! Ennyi.

Én lefogytam az egészségemért, kizárólag magamért. Elvből nem tettem volna meg más emberért, egyetlen pasiért sem tettem volna, nem is tenném.

2022. máj. 6. 13:49
 5/23 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtat, hogy hasonlóan látjátok a dolgokat, mint én...
2022. máj. 6. 13:51
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy barom, de ezt szerintem te is látod.
2022. máj. 6. 13:57
 7/23 anonim ***** válasza:
97%

"folyamatosan az önbizalmamat tapossa és semmibe vesz mindent, amit elértem."

Aw, csak nem komplexusos szegénykém most, hogy a barátnője fittebb lett és büszke az elért formájára..?

Az ilyen pöcsöktől az ég óvjon minden nőt, tényleg hagyd ott a francba. A következő pasi büszke lesz a kemény munkádra és önbecsülésedre.

2022. máj. 6. 14:03
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

Igen, így igen.

Fordított nemekkel nem, akkor lúzer lennél és "húzzá gyúrni!" lenne az általános választípus.

2022. máj. 6. 14:05
 9/23 anonim ***** válasza:
96%
Önbizalomhiányos tuskót fogtál ki. Csak visszahúz. Hidd el, sokkal normálisabb férfiak is vannak, ne húzd az idődet egy ilyen éretlen komplexusos hülyegyerekkel.
2022. máj. 6. 14:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Edricus, te phasz, izmot szedett fel.
2022. máj. 6. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!