Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét vagyok, ha nem akarom hogy a párom veszélyes dolgokat csináljon, és nem támogatom? Ha inkább szakítanék vele, minthogy folyamatosan aggódnom kelljen érte?
A párom kitalálta, hogy egész eddig semmit sem ért az élete, és gyökeresen változtatni akar. El akar menni tűzoltónak vagy rendőrnek, ki akar próbálni extrém sportokat, venni akar egy motort. Én teljesen kivagyok emiatt. Lehet hogy nagy szemétség és gyerekes dolog tőlem hogy emiatt hisztizek, hiszen nem törvényszerű hogy minden rendőr, tűzoltó meg motoros meghal. De én abba a (szerinte unalmas) emberbe szerettem bele aki volt, ha ennyire megváltozna már nem is ő lenne. És hogyan szeressem önmagáért ha már egy más ember?? Nekem tökéletes volt így, ahogy volt. Elmentünk dolgozni a gyárba, aztán hazaj9ttünk a kis garzon lakásunkba. Összebújtunk és néztünk egy filmet. Tudom ez nem valami izgalmas de én erre vágyom. Mit csináljak most szerintetek?
24/N
#5! Azért mert a halálozási staisztikában többen hallnak meg civilek balesetben. Vagy ne engedje ki a házbol mert a fejére esik valami. De az is előfordulhat hogy a lakásban áramütés éri, leesik a létrárol, vagy megég!
Más ember lesz? Nem. Nem lesz más! Nem volt más!
Ennyire nem ismerte meg még!
Lehet lepontozni!
Az emberek változnak, ez az élet rendje. Bár szerintem ilyen hamar megváltozni ennyire nem normális, de alapvetően ezekkel a tevékenységekkel semmi baj. Ha te változol meg, akkor hogy esne ha ő nem támogatna.
Különben meg ne szaladj annyira előre, tudod mennyi dolognak kell megfelelni egy rendőrnek vagy tűzoltónak? Lehet az első szűrőn sem megy át. Plusz amikor megkérdezik miért akar az lenni, nem igazán fogják a pszichológusok díjazni, hogy ő szerinte neki semmit sem ér az élete és adrenalint akar hajszolni. Nem igazán ezt a mentalitást keresik ezeken a helyeken, hanem az elhivatottságot.
Hmm :)
Igen kissé szemét vagy. Az a jó mikor egy kapcsolatban egyik fél sem akarja korlátozni a másikat.
Saját esetem: én sem csináltam régebben semmi veszélyeset. Aztán valahogy egyszer csak ráébredtem, hogy semmit nem csináltam eddig, nem éltem, nem próbáltam ki dolgokat.
Most 30 felett vagyok, kikerültem külföldre, megtanultam síelni, eljárok hegyitúrázni, hegyet mászni, paintball, akarok menni még idén ejtőernyős ugrásra, bungee jumpingra, raftingra. Azt meg sem említem nekem is van motorom :)
Ésszel kell csinálni a dolgokat, a szabályokat betartva, akkor minimalizálható a veszély. Azt nem tudom a barátod képes e rá....te ismered.
Ha nem hülye, és odafigyel, akkor megéli az öregkort.
Amit javaslok inkább legyél társa ezekben a dolgokban, nem azt mondom mindenben, de van egy pár amit hétköznapi lányok is űznek és élvezik! Korlátozni ne próbáld meg, kapcsolat halálához vezet.
(az sem zárható ki neked is lesz ilyen időszakod mikor ráébredsz hogy unalmas az életed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!