Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érthető, hogy már lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető, hogy már lassan szakítani akarok amiatt, hogy folyamatosan a súlyommal piszkál?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején 55 kiló volt (170 cm vagyok), de izomtalan, puhány, "piskóta" formám volt. Elkezdtem a covid mizéria elején edzeni, sokkal feszesebb, izmosabb vagyok, viszont már 63 kiló vagyok. A párom folyamatosan beszólogat, hogy ez már sok, egy nő már 70 kiló felett koca, de hagyományos értelemben vett "fullos nő" nincs általában 60 kiló felett. Szerinte jön egy zabálósabb karanténidőszak, vagy amikor gyereket szülök, akkor felszalad pár kiló, és egyből túlsúlyos leszek már, tehát egy nőnek azért vigyáznia kellene. Az nem érdekli, hogy pont most élek egészséges életmódot, szerintem az edzéstől inkább fogyni kellene, nem jól csinálok valamit. Az sem érdekli, hogy nincs olyan, hogy én elhízzak a karanténtól, hiszen pont akkor kezdtem el rengeteget mozogni, mivel több időm volt rá. Ő viszont úgy fogja fel, hogy rám igazak a karanténos mémek, mert majdnem 10 kilót felszedtem.

Nekem már annyira elegem van ebből, hogy azon agyalok, hogy szakítani szeretnék, mert folyamatosan az önbizalmamat tapossa és semmibe vesz mindent, amit elértem.

Szerintetek?

2022. máj. 6. 13:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

10.

Hihető a kérdés, de láthatóan vannak kiemelten naiv emberek, akik mindent elhisznek - a sorozatkérdezők nagy örömére.

2022. máj. 6. 14:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
8) lehet, hogy kilógok a hímsovi világképedből, de én bármilyen nemű embernek szakítást szoktam javasolni, ha a bármilyen nemű partnere direkt rombolja az önbecsülését.
2022. máj. 6. 14:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hihető a kérdés? Mert nincsenek seggfejek a világon?
2022. máj. 6. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne hihető a kérdés? Én is voltam 50 kiló körül, több mint 5 éve edzek, és most 62 vagyok. Az izomnak bőven van súlya (azért zsírt is szedtem fel). Az is létező dolog, hogy vannak olyan ostoba állatok, akiknél 55 vagy 60 kiló a lélektani határ. Olyan is volt, aki azzal jött, hogy ne legyenek elvárásaim, hogy a páromnak is legyen sportos teste, mert én ezzel a tömeggel nagyon max. átlagos testű lehetek, nem "jó csaj". De persze a többség nem ilyen.
2022. máj. 6. 14:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma kettő. "

Hofi Géza

Kérdező, pont kifogtál egyet ebből a rétegből. Én nem haboznék a helyedben. Még ma egy jól irányzott seggbe rúgással kitenném a szűrét a bunkó fsznak. Nem vicc, megtettem már. És nem bántam meg.

2022. máj. 6. 14:18
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Most ha csak szigorúan a számokat nézzük: ha számolsz egy BMI-t, az 55 kg és a 63 kg is az egészséges tartományban van a 170 centis magassághoz.

A kapcsolatodról meg inkább nem nyilatkozom. Te vagy együtt a barátoddal, neked kell elviselned.

2022. máj. 6. 14:27
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

Szóval izmosodtál és egészségesebb vagy, és ő a súlyodat nézi...

Mond neki, képzelje el, hogy az űrben vagy és akkor nem lesz...

Húgyagyú.

2022. máj. 6. 16:39
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Elhiszem, hogy mozogsz, de én azért horribile dictu kíváncsi lennék a barátod nézőpontjára is, hogy az a 8 kiló tényleg csak izom-e, vagy tényleg megeresztetted magad picit.

Nincs egy tényleg megbízható és őszinte barátnőd, aki megmondaná, hogy ő hogy látja? (férfi vagyok, nem ismerem a női barátságokat, de én a férfi barátaimmal szétalázzuk a másikat ha észrevesszük hogy pocakosodik, kopaszodik, előnytelen frizurát választ valaki)

A másik pedig, hogy őszinte veled, és megmondja a problémáit. Ezt értékeld. HA ismétlem HA véletlen tényleg híztál, és nem csak formásodtál, szerintem jogosan aggódhat, hogy ha fiatalon is elengeded magad, akkor mit okoz majd valami olyan nagy változás, mint 1-2-3 gyerek. Persze, tudom, minden pasi görény és satöbbi, de csak nézd meg a többi párkapcsolati kérdést az oldalon, naponta tanácsot kér valaki, mert a párja meghízott (vagy lefogyott), és már nem kívánja szexuálisan így.

2022. máj. 6. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"egy nő már 70 kiló felett koca" - szegény, annyi esze sincs, hogy belegondoljon, nagyon nem mindegy, hogy valaki 150 centivel 70 kiló vagy 175 centivel.

Egyébként csak a saját példámmal tudok neked tanácsot adni:

Az exem pont ilyen szemétláda volt, folyamatosan azt hallgattam, hogy dagadt disznó vagyok és hogy meg sem érdemlem őt. Ekkor voltam kereken 70 kiló a 178 cm magasságomhoz úgy, hogy heti négy alkalommal edzettem, tehát feszes voltam, nem hurkás. Neki viszont ez nem volt elég, azt szerette volna, hogy vékonyabb legyek. Sokáig hallgattam, hogy milyen undorító vagyok, nézzek tükörbe, szégyell velem kimenni az utcára. Nem volt nehéz kiábrándulnom belőle és elhagyni, bár sok éven át együtt voltunk. Szakítás után sajnos az evésbe menekültem és feljött rám 20 kg. Én is éreztem, hogy ez már tényleg sok, nyilván nem tetszett, amit a tükörben láttam, nem is éreztem jól magam. Viszont abban az időben ismertem meg a páromat, aki kezdetektől fogva istennőként bánt velem. Minden nap elmondja, hogy én vagyok a legszebb a világon, mindig érezteti, hogy büszke rám. Hetedik éve vagyunk együtt, tavaly sikerült lemozognom magamról azt a 20 kiló felesleget, mert engem már nagyon zavart. Ő viszont soha egyetlen szóval sem mondta, hogy fogynom kéne vagy kövér vagyok. Sőt! Ezzel csak azt szerettem volna megmutatni neked, hogy aki igazán, szívből szeret, azt érezni fogod, nem fog feltételeket szabni cserébe azért, hogy szeressen téged. Ez nem így működik! Ez az "ember" nem szeret téged, csak élvezi, hogy sárba tiporhat és ezzel növeli a saját egóját.

2022. máj. 6. 17:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora egy kretént... Dobd ki minél hamarabb!
2022. máj. 6. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!