Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani akarok? Többi lent
25 éves vagyok. A párom 40. Egy éve vagyunk lassan együtt. Nagyon jó volt minden egészen addig ameddig nem lettek nőgyógyászati gondjaim. Most abból álltam talpra, de a párom nem kíván pedig dögös vagyok. Most benyögte hogy nem kell gyerek. Még jó hogy nincs. Összeköltözni sem akar. Én másba kezdek szerelmes lenni. Egy fiatal srácba. Aki velem egyidős szinte.
Hogyan szakitsak? Még nem csaltam meg, nem is szeretném.
Én jövőre szülni akarok. Tudja hogy nagyon szeretnék. Hogy kell úgy szakitani hogy ne sértsem meg?
Mi az, hogy jövőre szülni akarsz?? Akkor szulj, amikor adottak a körülmények.
Ha nincs párod vagy akkor nem lesz, akkor csak lefekszel majd valakivel, hogy babazhass??
Eddig akart ő is. Volt hogy azt hittük összejött, örült neki. Fura.
Igen szeretnék már évek óta babázni. Fogok is.
Akkor te miért nem érezted hamarabb, hogy nem passzoltok ?
25 éves létedre elég naiv vagy.
25N
Egyszerűen mondd meg neki, hogy mások a vágyaitok. Te gyereket akarsz, ő nem.
Így, hogy van más a képben neked jó, neki meg nem kell elmondani, főleg, hogy nem csaltad meg.
Én a párommal, a kislányom apukájával 1 hónap járás után közöltem, hogy 1 éven belül családot szeretnék alapítani. Gondolja át és ennek tudatában majd mondja el ő hogyan gondolja. Azóta fél éves a kicsikénk és imádjuk. Tervezzük a testvért is🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!