Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitani akarok? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitani akarok? Többi lent

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. A párom 40. Egy éve vagyunk lassan együtt. Nagyon jó volt minden egészen addig ameddig nem lettek nőgyógyászati gondjaim. Most abból álltam talpra, de a párom nem kíván pedig dögös vagyok. Most benyögte hogy nem kell gyerek. Még jó hogy nincs. Összeköltözni sem akar. Én másba kezdek szerelmes lenni. Egy fiatal srácba. Aki velem egyidős szinte.

Hogyan szakitsak? Még nem csaltam meg, nem is szeretném.

Én jövőre szülni akarok. Tudja hogy nagyon szeretnék. Hogy kell úgy szakitani hogy ne sértsem meg?

2023. jún. 3. 17:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm 10es válaszoló.

Az a baj hogy tényleg homokba dugtam a fejem sokáig. De még most sem késő. Teljesen más ember vagyok a párom mellett, olyan mintha 10 évet öregednék ha vele vagyok.

2023. jún. 5. 00:54
 12/12 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Szerintem te nem érzed jól magad vele. Fogsz találni olyat, akivel összeilletek 🙂
2023. jún. 6. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!