Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pàrom svàjcba akar menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pàrom svàjcba akar menni dolgozni,én itthon akarok maradni Mi legyen?

Figyelt kérdés
26 éves ,én 22 ,ő ki akar menni Svàjcba építő iparba dolgozni,én nem akarok itt hagynj mindent ès mindenkit , 3nyulunk van ,egy cica,egy kutya ,őket is kiakarja vinni amíg dolgozik,azaz évekre, én úgy tudom ott a kutya ugatásér is büntetés jàr , a macskanak kötelező kiépíteni kintre egy bejàratot akkor is ha lakásba laksz,a nyulakat kötelező egy ketrecbe tenni(mind 3 kulon van ,nem fogadjak el egymast) mer táras állatok ,ezér is büntetés jár ,a szemeteszsacskót sem mindegy hogy kötöd össze és hogy milyen a zsàk , ott minden kolbászból van szerinte pedig az albi is egy hónapra min 600 ezer, szerintetek legyen vége? Mit tegyek? Azt mondja ő ki megy egy hónapra és utanna jojjek ki énis az allatokkl,addig en vigyazzak rajuk egyedul egy honapig, szerintetek? En nem akarok kimenni
jan. 6. 22:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
22 évesen szerintem te még ne menj sehova. Túl nagy vállalás lenne ez, ennyi állattal főleg. Menjen, ha akar, legalább kiderül mennyire stabil a kapcsolatotok.
jan. 7. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Helyesen írva: menj! Nem menny 😂😂😂😂
jan. 7. 08:31
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Örülj neki bzdmeg, hogy ambiciozus! Svajcban, hatalmas karriert lehet befutni az epitoiparban. 28 éves vagyok, (saját lakasom van, nulla szülői segitseggel) az önerő nagyreszet, onnan szedtem össze. Svajcban, jól lehet keresni nagyon! (Én logisztikában dolgoztam) Menjen előre, neked könnyű lesz, ő tapossa ki neked az utat.
jan. 7. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

"kutya ugatásér is büntetés jàr"

A normálisan nevelt kutyák nem ugatnak, mint a bolod úgyhogy ez alap esetben nem probléma.

"macskanak kötelező kiépíteni kintre egy bejàratot"

Nem kötelező, vannak benti macskák is. A kijáró macskákat oltani és chippelni kell.

"lakásba laksz,a nyulakat kötelező egy ketrecbe tenni"

Társas állatot nem tarthatsz egyedül.

Első körben azon gondolkodnék el akarok-e a lakásomból állatfarmot csinálni. Ennyi állatot egyik verwaltung sem fog engedélyezni, ilyenekkel lakást kivenni már necces.

Svájc nem EU ország, belépéskor ezek bejelentés és vámkötelesek - igen, a saját kutyád után vámot kell fizetned.

",a szemeteszsacskót sem mindegy hogy kötöd össze és hogy milyen a zsàk"

Szörnyű, nem hagyják hogy elputrisodjon az ország... Ha ilyen alap dolgok problémát okoznak neked jobb ha otthon maradsz.

A településhez megfelelő,jelölt szemeteszsákokat vagy a felragasztandó matricát a helyi boltokban és postán tudod megvenni.

"ott minden kolbászból van szerinte pedig az albi is egy hónapra min 600 ezer"

Igen az albérlet az nagyon minimum 600 000/hó ami elsőre soknak hangzik, de két teljes munkaidőben dolgozó felnőtt minden gond nélkül megkeres együtt minimum nettó 8000 Frankot, ami most 3,5millió Forint.

Svájc Európa egyik legdrágább országa, furcsamód megsem a svájciak jönnek ide dolgozni, hanem a magyarok mennek oda. Mit gondolsz miért? Mert az árak ellenére baromi nagy a jólét.

22 évesen előtted a lehetőség, hogy a jövődet vagy a leendő gyereked jövőjét Európa egyik top országában alapozd meg. Ha számodra ez nem vonzó, ne menj 🤷‍♂️

jan. 7. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, nem magyar aggyal és lehetőségekkel kell gondolkozni!
jan. 7. 16:21
 16/17 anonim ***** válasza:
22 éves vagy. A legideálisabb életkorban vagy ahhoz hogy pár évet külföldön tölts. Nem muszáj végleg mint maradni, de világot látsz, megismersz egy másik kultúrát és nem utolsó sorban több pénzt tudtok félretenni
jan. 7. 23:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező hiába 22 éves, még gyerek.
jan. 8. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!