Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véletlenül meg ütött, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül meg ütött, és nem igazán akarok hozzá közeledni?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, gyakran csinálja azt, hogy élvezd felém árnyékolni. Kb. meg szoktam rá, hagytam, hiba, szóltam rá, nem hagyta abba, aztán él, engedtem, úgy voltam vele, hogy pasis dolog, a haverjaival is ezt csinálja. Tegnap viszont nem tudta visszahúzni, és szemen ütött ököllel, nagyon fáj és nagyon csúnya. Rögtön magához szorított, és bocsánatot kért, én meg sírva üvöltöttem, hogy erről szóljon, le tudtam, hogy baj lesz egyszer belőle. Azóta valahogy nem akarom azt se hogy hozzám érjen. Én vagyok túl érzékeny?
nov. 21. 13:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%

"gyakran csinálja azt, hogy élvezd felém árnyékolni"

Bullshido mester a hapsi, vagy csak siman a lelke Radzsasztanban maradt?

40F truecel

nov. 21. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Csak te nem a haverja vagy, hanem egy nő.

Idióta ez.

Nem csodálom, hogy nem szeretnéd, hogy hozzád érjen. Nem, nem vagy túlérzékeny.

nov. 21. 13:52
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Juj de gaz, ez a rosszabb fajta c kategoriasoknal szokas. Hogyan sikerul ennyi pronyo palit talalni?😭😭😭
nov. 21. 14:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az már eleve gáz, hogy csinál veled valamit, ami neked nem tetszik, és hiába szólsz, nem hagyja abba.

Most meg még a roppppant meglepő következménye is megtörtént.

Teljesen jogos, hogy megrendült irányába a hited. Eddig végig abban bíztál, hogy csak keménykedik előtted, és nem bánt. Erre meg ez történt, fájdalmat okozott (ráadásul extra érzékeny helyen)

Nekem eleve az is fura, hogy egy szerettével játssza ezt a "haha, úgy csinálok mintha szét akarnálak verni" játékot. Oké, csak játszik, de miért?

nov. 21. 14:15
 5/16 anonim ***** válasza:
15%
Kellet neked a telepi c viselkedesu bortonbe ki be jaro idiota? Vannak normalis orkok is mondjuk nekik pont te nem kellenel megerzeseim szerint .
nov. 21. 14:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem C egy bolt boxoló fehér bőrű magyar férfi.
nov. 21. 14:48
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Csak én nem értem mit ír a kérdező? :D
nov. 21. 14:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, de akkor se boxolgasson a fejed fele. Vagy hulyere vertek?
nov. 21. 14:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A te reakciód teljesen érthető és jogos.

Már többször kérted, hogy ne csinálja és ugyanúgy folytatta. Már ez problémás, mert láthatóan nem tiszteli a kéréseidet, na de ez? Gondolkozz el, hogy megéri-e egy ilyen tiszteletlen és gyerekes, illetve veszélyes emberre több időt pocsékolnod.

nov. 21. 15:22
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
előre bocsánatot kérek hogy nyers és őszinte leszek kérdező! te nem érzékeny vagy hanem kib_aszott hülye! de ha neked így jó akkor kiszól bele
nov. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!