Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem akarok vele még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarok vele még véletlenül sem találkozni?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a volt párommal, mert kiderült, hogy a kapcsolatunk kezdetétől megcsalt több nővel is. Aztán 1 hónapja már nem is találkoztam vele, de mégis félek tőle, hogy mi lenne, ha találkoznánk. Ez mitől lehet? Még mindig szeretem? Vagy annyira utálom, hogy soha többé nem akarom még látni sem a hazug képét? Nem tudom, így hogyan merjek felmenni szórakozni is, mi van ha pont akkor jelenik meg ő is... kérlek segítsetek!

#szakítás találkozás hazudott megcsalt
2015. dec. 28. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem,csak valami szorongás van vele kapcsolatban.Miért fontos ez? Irritálna,ha találkoznál vele és pont.

Ezen túl kell lépni,és menj szórakozni a barátaiddal,ennek a baromnak meg ne is köszönj.

2015. dec. 28. 11:15
 2/2 anonim ***** válasza:

"Mi lenne, ha...?"

Még meg sem történt semmi, de te máris parázol, képzelődsz, betegesen aggódsz egy olyan valami miatt, ami nem is biztos, hogy meg fog történni. És mi van, ha találkoztok? El fogsz ájulni, vagy mi?

Ne légy már ennyire nevetséges, légy felnőtt nő, már ha az vagy agyilag!

Lépj túl rajta, sajnálom, hogy ez történt, de szakítottatok, vége van!

Az, hogy mi lesz a jövőben, azt senki nem tudja, de minek foglalkozol ilyen értelmetlen dolgokkal?

Nincs jobb dolgod úgy őszintén?

Egyébként meg a kérdésedre egyedül csak TE tudsz válaszolni, úgyhogy nézz magadba!

2015. dec. 28. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!