Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SOS HELP! Infó óránk van és...

SOS HELP! Infó óránk van és a boot menüben véletlenül a win10re mentem linux helyett (itt az alap a linux). Jó, újraindítom, hogy visszacsináljam, f11, de most kér admin jelszót amit nem tudok... Mit tegyek? help, nem akarok bajt.

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Mert egyszerűbb volt ide egy kérdést kiírni, mint megkérdezni a tanárt, vagy valamelyik osztálytársad...
2021. szept. 9. 11:48
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 Megkérdeztem a többieket, nem tudják, egyből a tanárt meg elég hülyeség lenne ha biztos hogy baj lesz. Tehát megpróbálnám megoldani, ehhez kérek segítséget.

Neked meg egyszerűbb volt beszólni mint segíteni...

2021. szept. 9. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, minek nyomkodod az F11-et. Nálam otthon indításkor feldobja a menüt, hogy melyik oprendszert akarom betölteni.

Meg azt se értem, hogy minek van ott a tanár, ha nem lehet tőle kérdezni? Mi az, hogy baj lesz?

2021. szept. 9. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Azért azt elképzelem, ahogy a gyerek már 45 perce ül kukán a monitor előtt, mert használni nem tudja, de fosik segítséget kérni. Mintha kézlevágás járna egy félreütött billentyűért. Végül is tudtál segítséget kérni a neten, de így is közel vagy az életképtelenséghez, hogy ha baj van, inkább lapítasz. Az életben így rád senki nem számíthat, te pedig saját magadra sem.
2021. szept. 9. 12:12
 5/12 Morzsi007 ***** válasza:
63%

Ebből baj lesz.

Ha segítséget kérsz felteszi a tanár a kérdést, miért nyomkodtad az F11-et és állítottad át a bootolást?

Gyorsan reseteld a biost, hátha segít, aztán ráfogod, hogy rossz az elem benne. 😱😬 bár az sem segítene.

2021. szept. 9. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
"Houston, we have a problem"
2021. szept. 9. 13:18
 7/12 Tom Benko ***** válasza:
Van egy nagy gomb, amivel bekapcsolod. Mellette vagy fölötte vagy alatta van egy kicsi, amivel újraindítod.
2021. szept. 10. 15:51
 8/12 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor tisztázzuk. Megbeszéltük a tanárral óra végén, és nem lett belőle baj. Köszi hogy életképtelennek állítotok be, mert nem tudom, hogy baj lesz-e belőle...

Kérdés lezárva

2021. szept. 11. 07:42
 9/12 A kérdező kommentje:

+én is gyerekből vagyok. te is voltál. nem féltél volna hogy kicsapnak szeptember 8-án mert elbarmoltad a gépet? (vagy legalábbis igazgatói, stb)

akinek nem inge, érzed ha neked szól

2021. szept. 11. 07:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzem. Ha szerinted egy félrenyomott gomb miatt kirúgnak az iskolából, attól érdekes módon nem féltél, hogy órán gyakorikérdésezgetel az órai munka helyett (meg egész órán semmit nem csinálsz, ha csak annak a végén sikerült kinyitni a szádat, hogy szólj) és lebukhatsz vele.

Ha meg akkora gyerek vagy, ahogy itt előadod, akkor semmi keresnivalód ezen az oldalon.

2021. szept. 11. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!