Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videószerkesztő program...

Milyen videószerkesztő programot használjak?

Figyelt kérdés

Szeretnék itthon videókat készíteni, egy weboldalt szeretnék bemutatni, ismertetni, rövidebb videók keretében. Vagyis olyan videószerkesztő programot keresnék ami tudná rögzíteni azt ami éppen a monitoromon megjelenik, közben pedig felvenné a hangomat, ahogy beszélek és magyarázok. Teljesen kezdő vagyok a videószerkesztések, készítések területén, még sosem vettem fel és nem készítettem eddig semmilyen videót. Tudnátok ajánlani olyan programot ami erre alkalmas lehet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

#videószerkesztő, videókészítő program
tegnap 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A videórögzítés és a videóvágás két külön programban történik.

Videórögzítőnek OBS vagy a videókártya gyári videórögzítője, videóvágásra pedig Davinci Resolve vagy CapCut. Én ezeket ajánlom

tegnap 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm! Megnézem ezeket a programokat. A Davinci Resolve és a CapCut ezek fizetős programok? Ha igen, meg tudnád még írni mennyibe kerülnek?
tegnap 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Mindkettőnek van fizetős változata, de neked bőőőőőőven elég az ingyenes mindkettőből.
tegnap 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem te is utána tudsz nézni, ha beírod a keresőbe...

Amúgy OBS-t és a videó vágókat külön venném:

Van az OBS: teljesen ingyenes, a fizetős dolgok akkor jöhetnek szóba, ha olyan plugin kell, amit csak pénzért adnak.

És a vágók:

- CapCut: Annyira nem ismerem, de mobil platform fókuszú videó vágó eszköz, inkább tiktok-ra és instagramra használják. Van fizetős verziója is: [link]

- Davinchi Resolve: Ez egy masszív-professzionális videó vágó eszköz (az esküvői videónkat is ebben készítették), és az ingyenes verziója is többet tud, mint bár melyik videó vágó fizetős tulajdonságai. Jó eséllyel nem lesz szükséged a fizetős verzióra, de tudtommal 1x kell érte fizetni, vagy fő verziónként $295-t (nem havi díjas).

Ha össze hasonlítókat keresel, túrd fel a netet. Számos van.

tegnap 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bandicam+VLMC
tegnap 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat! Utána keresek és utána olvasok.
tegnap 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!