A Zoom programban hogy lehet beállítani az elmosódott hátteret? Honnan tölthetem le ha nincs Blur választási lehetőség a Background & Effects menünél? Miért hiányzik nekem ez a választási lehetőség?
Figyelt kérdés
Szeretném az elmosódott hátteret beállítani de nekem csak None van és utána a San Francisco, Grass, Earth, Beach, Northern Lights vannak. Tudna valaki segíteni ez miért van? Egy ismerősöm is Zoom programot használ, mindketten az ingyenes verziót használjuk de neki van Blur választási lehetősége a Backgroundnál, nekem pedig nincs.#Zoom, blur background
tegnap 21:14
1/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a választ a kérdésemre, így már tárgytalan.
tegnap 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!