Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párotok nektek ilyet mondana, az rosszul esne, vagy elfogadnátok, hogy ő így gondolja?

Figyelt kérdés

A párom 28 én 30 vagyok. 3 éve vagyunk együtt. Ő egyetem előtt halasztott egy évet, és Londonban élt, bulizott, dolgozott pultosként meg pincérnőként, voltak furcsa pasiügyei. Ezt sosem titkolta, mesélt, mondta, hogy az volt a tombolós éve, ami kellett neki, de már nem olyan, kiélte az ilyen vágyait. Aztán elment egyetemre, megcsinálta, munkát keresett, az alatt nem nagyon volt hosszú kapcsolata, egy kettő rövidebb meg ismerkedett, aztán pedig megismerkedtünk és velem van. Most itt volt egy régebbi Londonban megismert, de magyar barátnője és ő is mesélt mindenféle dolgokat. Meg beszélgettünk erről is, egyébként nagyon szimpatikus.

Miután ez a lány elment beszélgettünk, és azt mondta, hogy ha nem lett volna ez az időszaka akkor valószínű nem tudna egy komoly kapcsolatban jövőt tervezni, és boldog lenni, mert azt érezné valami kimaradt és lehet megcsalna, amit nagyon nem szeretne. Így viszonyt 100%-ig velem van, boldog és hosszútávra tervezünk. Most keresünk együtt házat, valamint a kezét is tervezem megkérni amit nyilván ő még nem tud. Csak nem tudom hogy örüljek neki, vagy kicsit féljek, hogy van egy ilyen “vadóc” éne. Ti mit gondoltok?

2022. nov. 3. 09:23
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk mert nem akarunk összeházasodni? Hujjujjj, nem mindenki arra vágyik, hogy feleség legyen. Sőt, gyereket sem akarunk.

Te agyoniskolázott, ezt írta a kérdező:

,, Ő egyetem előtt halasztott EGY évet, és Londonban élt, bulizott, dolgozott pultosként meg pincérnőként, voltak furcsa pasiügyei. Ezt sosem titkolta, mesélt, mondta, hogy az volt A TOMBOLÓS ÉVE , ami kellett neki, de már nem olyan, kiélte az ilyen vágyait. Aztán elment EGYETEMRE."

2022. nov. 4. 09:42
 42/50 anonim ***** válasza:
65%
+azt írta, hogy már megcsinálta az egyetemet. Nem tudom, te milyen képzőbe jártál, de egy egyetem minimum 3 év, szóval ha most 28 éves, akkor is minimum 24-25 évesnek kellett lennie, de nyilván nem ez a helyzet, mert írta, hogy 1 évet hagyott ki
2022. nov. 4. 09:46
 43/50 anonim válasza:
62%
Azért az elég gáz 40,hogy egy nő, és párkapcsolat értékét te abban méred, hogy volt-e házasság. Akkor azok a nők, akik mondjuk nem tudnak/akarnak szülni, azok nem is nők?
2022. nov. 4. 09:51
 44/50 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy eddig nem írtam. Mikor a barátnőm halasztott akkor 19 volt, és nem feküdt minden éjjel más pasi alá, csak “voltak furcsa ügyei” vagyis járt “rosszfiú” típusú srácokkal, szexelt nyilvános helyeken, pultosként élvezte, hogy flörtölnek vele a pasik. És mondta, hogy főleg olyan srácokkal volt akikkel a szex volt szuper jó, és nem volt nagyon más szempont. Egyetem alatt/után már komolyabb kapcsolatot keresett, és olyan párt akivel nem csak a szex számít hanem a valós érzelmek és a hosszútávú együttlét. Én nem tartom ezért k.rvanak és egyáltalán nem csalt meg, bízom is benne, csak nem tudom pontosan milyen véleményem legyen erről.
2022. nov. 4. 10:25
 45/50 anonim ***** válasza:
32%

Ne vedd keszpenznek amiket itt olvasol,ugyis csak akkor derul ki jol dontottel e vagy rosszul,ha elveszed felesegul. Lehet a te csajod mas lesz. En befurodtem egy ilyennel,de az en vagyok,mas meg nem. Hasonlo multu volt az ex felesegem akinek meg azt is elhittem volna,ha azt mondja hogy az eg zold a fu meg kek. De ez az en hulyesegem volt. A valasom ota maskepp latom a dolgokat. Ha a jelenlegi baratnomrol kiderulne,hogy atment rajta fel London es ezzel haknizna 10 ev tavlataban is,mint mas a legszebb eveivel,,nem epp azon gondolkodnek,hogy elvegyem e felesegul,de ez csak az en tapasztalatom. Itt nem fogsz arra tuti valaszt kapni,hogy jo dontes e vele tervezni,mert ahany ember,annyi tapasztalat es velemeny.

Komolyan azon veszekedtek hany eves volt? Mondjuk egyertelmu a leirasbol,hogy 18,mert ugy irta halasztott 1evet,de tokmindegy hany evesen csinal ilyet egy no. Vagy benne van a vereben vagy nem. Lehet 16 vagy 48 eves,az en felesegem is fiatalon csinalta tokmindegy,mert kesobb uyg gondolta ujraeli vagyait,mert neki meg kijar a jobol,megsem volt eleg.

2022. nov. 4. 11:13
 46/50 anonim ***** válasza:
62%

1. remélem akkor megnyugodott itt az az 1-2 elmeháborodott, aki folyamatosan a megcsaláson lovagolt, hogy NEM csalt meg senkit a csaj

2. szerintem azért, mert gyakorin (ahol amúgy is el kell osztani kettővel amit a legtöbben állítanak+tele van nőgyűlölő incelekkel) valakinek rossz tapasztalata volt, abszolút semmilyen párhuzamot nem lehet vonni a te életeddel összefüggésben.

3. szerintem nagyon sok embernek a fiatal bulizós, gondtalan évei voltak a legjobbak, nyilván az idő is megszépíti a dolgokat, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy most is élné azt az életet

4. egyáltalán nem haknizik ezzel a csaj, én úgy értettem, hogy azzal a barátnővel nosztalgiáztak most, aki akkor az élete része volt

5. ha eddig nem zavart a ,,múltja" (tök nevetséges azon fennakadni, hogy egy fiatal csaj, aki nem találta meg élete párját 15 évesen, az ismerkedett, szórakozott. otthon kellett volna malmozni? és mi van a sok faszival aki ugyanezt csinálja? vagy aki nem csinálta, aztán 50 évesen bekattannak, mert nem ,,éltek") akkor szerintem eléég gáz, hogy 3 év után hisztikézel ezen

6. a jelen nem számít? amilyen most ő? miért a múltja alapján kell megítélni? annak is köszönhető, hogy most olyan emberré vált, akit te szeretsz és feleségül akarsz venni

7. ki a fene tudja, hogy mi lesz 10-20-50 év múlva? lehet örökké boldogságban éltek, de az is lehet, hogy te kattansz be 40 évesen, és elkezded hajtani a fiatal csajokat (nem te lennél az első és egyetlen, ,,tisztes családapa", aki megbolondul). ha te azt állítod, hogy nem tennél ilyet, akkor mi jogon kérdőjelezed meg azt, hogy ő is ugyanezt állítja magáról

8. végsősoron amúgy mindenkét oldalnak nagy a szája itt, de valójában senki le se tojja az életed, a legtöbben a saját frusztrációjukat élik itt ki. nem azért kardoskodnak, hogy neked de szép életed legyen, csupán a vélt vagy valós sérelmeiket akarják leverni valakin. ne az itteni ismeretlen emberek baromságai alapján akarj meghozni egy ilyen döntést, mérlegelj, hogy ez neked tényleg akkora dolog-e, hogy megéri felrúgni a kapcsolatodat, vagy inkább kezdjetek el a félelmeidről beszélgetni, oszd meg vele ezeket, fűzzétek szorosabbra a kapcsolatot. de ne húzd a csaj idejét a tinglitanglival, hogy még szórakozol vele pár évet, aztán kidobod, hogy te évek alatt sem tudtál ezen túllépni

2022. nov. 4. 12:15
 47/50 anonim ***** válasza:
69%

Durva hogy még az is le lett pontozva aki azt írta hogy vegye el feleségül. Mennyi rosszindulatú ember, jesszus! Had tudja már a kérdező, hogy el akarja-e venni feleségül a csaját!!!!!

Valami megszállott némber is van itt, aki tegnap óta meg sem áll, már litániákat kreál, mert neki nem tetszik hogy ellenvélemény is létezik, mert van akinek nem tetszik az ilyen életforma. Nem minden nő kukimumus! Na és akkor mi van?! Jesszus...

Kérdező! Vedd el feleségül, ha úgy érzed, hogy megbízhatsz benne és szereted, ennyi! A kattant némbereket meg hagyd figyelmen kívül!

2022. nov. 4. 13:36
 48/50 anonim ***** válasza:
70%
Előző voltam (#47). Csak most olvastam végig amit írtál 46-os, na meg a többi irományod is. Megrögzött vagy. Én továbbra is azt mondom, hogy vegye el ha akarja, ha szeretik egymást, na de a te kattanásod már azoktól is félelmetesebb, akik szidták. Te nem tudsz leállni. Túl sok volt anno a ....? Mintha a szíveden viselnéd a könnyűvérű lánykák sorsát. Te még durvábban toltad az ipart annakidején? Vagy mi neked a bajod, hogy erre ennyire bekattantál?
2022. nov. 4. 16:33
 49/50 anonim ***** válasza:
0%
😂😂😂😂😂 Csak nem megjelentél másik profilról😂😂😂😂 imádom, guilty pleasure ez az oldal
2022. nov. 4. 18:10
 50/50 anonim ***** válasza:
65%
Másik profil? Írom, hogy előző voltam. Te full beteg vagy!
2022. nov. 5. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!