Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párotok nektek ilyet mondana, az rosszul esne, vagy elfogadnátok, hogy ő így gondolja?

Figyelt kérdés

A párom 28 én 30 vagyok. 3 éve vagyunk együtt. Ő egyetem előtt halasztott egy évet, és Londonban élt, bulizott, dolgozott pultosként meg pincérnőként, voltak furcsa pasiügyei. Ezt sosem titkolta, mesélt, mondta, hogy az volt a tombolós éve, ami kellett neki, de már nem olyan, kiélte az ilyen vágyait. Aztán elment egyetemre, megcsinálta, munkát keresett, az alatt nem nagyon volt hosszú kapcsolata, egy kettő rövidebb meg ismerkedett, aztán pedig megismerkedtünk és velem van. Most itt volt egy régebbi Londonban megismert, de magyar barátnője és ő is mesélt mindenféle dolgokat. Meg beszélgettünk erről is, egyébként nagyon szimpatikus.

Miután ez a lány elment beszélgettünk, és azt mondta, hogy ha nem lett volna ez az időszaka akkor valószínű nem tudna egy komoly kapcsolatban jövőt tervezni, és boldog lenni, mert azt érezné valami kimaradt és lehet megcsalna, amit nagyon nem szeretne. Így viszonyt 100%-ig velem van, boldog és hosszútávra tervezünk. Most keresünk együtt házat, valamint a kezét is tervezem megkérni amit nyilván ő még nem tud. Csak nem tudom hogy örüljek neki, vagy kicsit féljek, hogy van egy ilyen “vadóc” éne. Ti mit gondoltok?

2022. nov. 3. 09:23
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
63%
Ugye azt tudod Kérdező, hogy azon nők válasza, akik szintén "keményen" kiélték magukat, hiteltelen ebben a kérdésben, hiszen nyilván nem fogják azt írni, hogy "ja, megcsaltam a pasimat amikor mélyponton voltam, sőt még utána a férjemet is, tehát nem változtam semmit..." 😂😂😂😂 Ebben a témában inkább a "megfigyelőké", mintsem a szereplőké a releváns vélemény... 😀 Ennek tudatában olvasd a 10-est és az ahhoz hasonlókat. 😅 Amúgy szépen összefoglalta a semmit, majdnem hinni is lehet neki. Okos.
2022. nov. 3. 13:16
 12/50 anonim ***** válasza:
57%

#10-es! "aki mondjuk egyszer hozott egy rossz döntést, az örökké egy megbízhatatlan ember marad"

Tudod az a baj, hogy nem arról van szó, hogy valaki egyszer rossz döntést hozott. Elolvastad te a kérdezőt? A csaja keményen tolta minimum egy évig és nem egy rossz döntésről van szó, mint esetedben, amire nem vagy büszke. Mindenki hibázhat, igen. De egy évig hibázni nem lehet. Ő ilyen. Felesleges védeni, a csaj maga mesélte el ezt, nem a kérdező nem a kisujjából szívta ki.

2022. nov. 3. 13:21
 13/50 anonim ***** válasza:
27%
10-es. Az eletforma es a rossz dontes kozott is van kulonbseg. Hibazni emberi dolog. En is hibazok, masok is. De en felvallalom a hibaimat es nem bujok ki a kovetkezmenyek mogul. Ez az adjunk megegy eselyt is eleg veszelyes dolog. A legtobb ember az ujabb eselyt ugyanolyan nyugodtan rontja el, ahogy az elozot. Mondok mast. A bunozok visszaesnek. Az alkoholistak is. A megcsalok is. Nem is kicsi eselyekrol beszelunk, boven 80% felett van. Ki az aki, egy ilyet bevallal egy parkapcsolatban? Mert lenyegeben amellett torsz landzsat, hogy adjon megegy eselyt. Mire? A semmire. Bemondja, hogy megvaltozott. Ami vagy ugy van, vagy csak azt mondja, amit a masik hallani akar. Meg az is lehet, hogy meggyozo. De ez meg fakadhat abbol is, hogy onmagat is atveri. Az, hogy valaki megcsalta a masikat, az azert sokatmondo, mert pelda van ra az eleteben, hogy a korulmenyek olyan egyuttallasa mellett, nincs olyan lelki tartasa, ami ezt a problemamegoldast kizarna. Ez a lelki tartas meg nem fog a semmibol keletkezni, meg nem olyan, hogy most mar felnott es ilyet nem tenne. Az ember ertekrendje csak minimalisan valtozik. Ha a nevelesed soran sulyos ertekrendi valsagban nottel fel, akkor te egesz eletedben kuzdelemre vagy itelve onmagaddal es csak remenykedhetsz, hogy nem kerulsz tobbet olyan helyzetben, ahol a kisertes szele megcsap. Mert azt mar te is tudod, hogy kepes vagy ra. Ahogy egy alkoholistanal sem maradhat a lakasaban egy uveg pia. Mert akkor annyi neki. Egesz eleteben arra kell koncentralnia, hogy milyen helyzetbe ne keruljon. Kokemeny tragediak tudnak olyan osszeomlast kivaltani, ami utan uj ertekrend epulhet fel. En nem hiszek abban, hogy barki is jelentosen valtozik es masodik eselyt erdemel. A tapasztalatok szamossaga pont az ellenkezojet mutatja. Aki nem esik vissza, az sem azert van, mert akkorat valtozott, hanem azert, mert a korulmenyek nem tettek lehetove. Amiben persze sok munkaja is van, fent reszleteztem. A husegre valo kepesseg mint olyan, vagy van, vagy nincs. Lathatoan te is a korulmenyekre fogod a korabbi tetted, ezzel onmagad is becsapva. Csak hiszed, hogy most nem tenned meg ugyanazt. Mi meg azt hisszuk, hogy de igen, ugyanugy megtenned. Valszeg minket igazolna az elet. Aki egyszer kepes volt ra, az mindig az lesz.
2022. nov. 3. 14:24
 14/50 anonim ***** válasza:
37%
De a csaj nem bemondja, hogy megváltozott, hanem már 3 éve együtt van a kérdezővel + előtte már egyetemet végzett, dolgozott, volt kapcsolata,,, normális" életet élt. Nem csalta meg a kérdezőt, semmi jelét nem adta annak, hogy megbízhatatlan. Ha pedig nem vallotta volna be ezt az időszakot, akkor a kérdezőnek fogalma sem lenne semmiről. Plusz, akkor ha valakinek volt néhány kemény éve fiatalon, akkor örökre maradjon magányos, vesse meg mindenki, senki ne szavazzon neki bizalmat? Mekkora baromság ez. Semmivel nem nagyobb az esélye annak, hogy a csaj megcsalja, mint annak, hogy mondjuk a pasi teszi ugyanezt
2022. nov. 3. 14:34
 15/50 anonim ***** válasza:
43%
Úristen 13as, mekkora baromságokat hordasz össze. Olyanokat feltételezel a kérdező barátnőjéről, amiket sosem mondott. Nem is írt semmilyen megcsalásról. A kérdezőt meg végképp nem csalta meg. Égessük el mágján, mert tomboló korszaka volt fiatalon! Pfej! Soha többet ne legyen kapcsolata, pusztuljon meg egyedül, hiszen ezt érdemli mindenki, akinek kicsúszott a kezéből a kontroll kis időre! Az ne is számítson, hogy hosszú évek óta tisztesség életet él, sőt a párját is beavatta mindenbe. Rólam meg aztán végképp ne akarjál te semmit kitalálni, 10+ év stabil kapcsolatban vagyok, sosem volt probléma, sőt azt sem írtam, hogy VALAHA megcsaltam volna bármelyik partneremet is, talán meg kellene tanulni olvasni, nem csak belekölteni dolgokat a mondandómba. És persze, áldozathibáztatást is nyomja ezerrel... Imádom az ilyen erkölcsös szentmáriákat
2022. nov. 3. 14:41
 16/50 anonim ***** válasza:
37%
#14-es. Ne pontozgass már le mindenkit! Látszik, hogy ugyan az a felhasználó nyom negatívat mindegyikre. Ne erőltesd már! A csajnak az életvitele volt "olyan" basszus, nem egy rossz döntésről van szó még mindig!!! A gátlastalan szexre való hajlam egy perverzió. Az nem múlik el egyik napról a másikra, csak mert találtunk egy olyan embert, akit kedvelünk! Maximum mérséklődik ideig-óráig! Nem fogod fel, hogy ebben a sztoriban nem egy megbánós dologról van szó? A csaj konrétan kijelentette, hogy cseppet sem bánta azt az időszakot, konkrétan még olyannyira büszke is rá, hogy úton útfélen erről beszél a barátnőjével karöltve, illetve négyszemközt a szerelmével, mert élvezte, eszerint imádta!!! Még beszélni is imád róla! Amit én megbánok, szégyellek, arról nem beszélek ilyen elánnal, hogy még egy társaságban is felhozom mennyi pasi ment át rajtam! Én ilyet még nem is hallottam! Ne légy már ennyire buta az Isten áldjon meg, gondolkozz!!!! Nem az a rossz, mit te írsz, mert nem írsz hülyeséget, csak te teljesen másról beszélsz, egyik hozzászólásod sem vág ide, ugyanis Te a normális nőkről írsz, akik szégyellik a ballépéseiket! Teljesen más a téma, értsd már meg!
2022. nov. 3. 14:48
 17/50 anonim ***** válasza:
37%
A ballépés ugyanúgy nem téma, mint a megcsalás, amit egy normalis nö szégyell... Még mindig nem egy rossz döntésről van szó gyerekek. #16 voltam.
2022. nov. 3. 14:52
 18/50 anonim ***** válasza:
12%
Sajnálom, de számomra nem az adja egy nő értékét, hogy,, hányan mentek át rajta". Gondolom a hasonló kaliberű pasikat is mélyen megveted.... Vagy az nem gond, hogy egy hímnemű kefélget?
2022. nov. 3. 14:57
 19/50 anonim ***** válasza:
32%
Már megint pontozgatsz lefelé mindenkit.. Baromi fárasztó vagy 🤦🏻‍♀️ a felfogásod pedig nemhogy lassú...Nincs!
2022. nov. 3. 15:09
 20/50 anonim ***** válasza:
59%
😂😂
2022. nov. 3. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!