Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Allandoan vapezik, mit mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Allandoan vapezik, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Baratom amiota ismerem vapezik (elotte fital kora ota eloszor party aztan lancdohanyos volt) ... Mar sokszor mondtam neki, hogy engem nagyon zavar es mindig bizonygatta, hogy o le akar szokni... 2 honapja lakunk egyutt es egyre jobban zavar.. Barhova megyunk mindig ott van nala es random eloveszi es szivja... Ulunk az asztalnal/tvnel es allandoan hallom h rezeg stb. Valamint hetvegente arra kelek hogy mellettem az agyban szivja... Aggodom erte kicsit hogy ennyire fuggo, valamint baromira zavar... Hogyan mondhatnam meg neki szépen? 26 evesek vagyunk
tegnap 20:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

Tudtad, hogy vape-ezik, amikor összejöttetek.

Most már vagy fogadd el, vagy szakíts, de ne akard megváltoztatni.

tegnap 20:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen tudtam, de az elejen nem zavart meg... Nem tunt fel hogy mennyire fuggo..
tegnap 20:21
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
Akkor hagyd ott, milyen jogon mondod meg neki mit csinálhat meg mit nem? Már amikor összejöttetek is megvolt ez a szokása, akkor mégis minek jöttél össze vele ha ennyire zavar?
tegnap 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

Beszélj vele, de ne az legyen a vége, hogy jó, majd leszokik. Kérdezd meg, hogy mikorra tudna, hogyan tervezi, esetleg lehetne, hogy fokozatosan egyre kevesebbet használja. Ha benne van, akkor találjatok ki határokat, ami neki is megfelel. Legyen mérhető, mert amíg annyi van, hogy majd, nem lesz változás. Azt mondja, hogy ő is le akar szokni, akkor tegyen is valamit, ne csak szóban bizonygassa.

Ha meg mégsem akarja és neki fontosabb az, hogy egész nap azt szívja, akkor a te döntésed, hogy elviseled vagy szakítasz inkább.

tegnap 20:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek mennyire kizaro ok ha valaki nem bir leszokni rola? Annyira nem illik hozza, muvelt, igenyes, elegans es jomodu...
tegnap 20:39
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

4

Könyörgöm, ez milyen már, hogy összejövök valakivel, akinek ismerem X tulajdonságát, majd bejelentem, hogy változnia kell.

És ezt még megfejelem azzal a mondattal, hogy “ha neki fontosabb”.

Wtf

tegnap 20:41
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

6: Írta, hogy eleinte nem tűnt fel neki, hogy mennyire függő és így nem zavarta. Az mondjuk szerintem is extrém, hogy mikor felkel reggel, a barátja már azt szívja az ágyban. Amúgy meg ő maga is azt mondja, hogy le akar szokni, szóval innentől miért ne lehetne erről beszélni? Nem arról van szó, hogy a barátjának így jó, semmiképp se akar változtatni és a kérdező ahhoz kér tippet, hogy hogyan tudná ráerőszakolni. Az nyilván nem működik és akkor marad a megszokja vagy szakít.

5: Nekem kizáró ok lenne, de össze se jönnék olyannal, aki dohányzik. Másnak meg belefér. Neked kell tudni, hogy nálad hol van a határ, mennyire tudod így elfogadni.

tegnap 20:53
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Nos én is tuti le leszek pontozva, de tudtad tényleg, hogy vapeozik szóval egyáltalán nem értem mi a bajod most ha eleinte nem zavart. Illetve nincs jogod megváltoztatni akkor se ha jóindulat vezérel. Annyit esetleg mondhatsz neki, hogy melletted nem szívja, de ennyi. Ha nem tetszik a szokása akkor szakíts és kész.
tegnap 20:54
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
#5 számomra redflag, alapból randira se mentem volna el vele.
tegnap 20:54
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

7

Na és ha nem zavarta?

Bocs, de leszarom, hogy egy pasit a kapcsolat legelején nem zavarja XY tulajdonságom, aztán rájön, hogy mégis, úgyhogy változtassak. Változtasson a kérdező, ha annyira akar.

tegnap 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!