Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Allandoan vapezik, mit mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Allandoan vapezik, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Baratom amiota ismerem vapezik (elotte fital kora ota eloszor party aztan lancdohanyos volt) ... Mar sokszor mondtam neki, hogy engem nagyon zavar es mindig bizonygatta, hogy o le akar szokni... 2 honapja lakunk egyutt es egyre jobban zavar.. Barhova megyunk mindig ott van nala es random eloveszi es szivja... Ulunk az asztalnal/tvnel es allandoan hallom h rezeg stb. Valamint hetvegente arra kelek hogy mellettem az agyban szivja... Aggodom erte kicsit hogy ennyire fuggo, valamint baromira zavar... Hogyan mondhatnam meg neki szépen? 26 evesek vagyunk
tegnap 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem a személyiségét akarja megváltoztatni, csak egy rossz szokását és kiemelném újra, hogy a barátja is le akar szokni (állítása szerint). Ha ő is ezt akarja és nem csak a kérdező erőlteti rá, akkor nem tudom miért akkora probléma ez az egész és miért ne beszélhetnének erről.
tegnap 21:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A szokásokon se változtathassunk…

Ha menet közben jön valami idegesítő szokás, azt megértem, de hát jól tudta, hogy vape-ezik…

A pasi meg majd leszokik, amikor akar.

tegnap 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"annyira nem illik hozzá mert" = te nem a párodat szereted, hanem egy általad idealizált álomképet amilyennek elképzeled a másikat milyennek kellene lennie. A saját képedre, elvárásaidra akarod formálni.

Ha a pasid nem papucs típus akkor ennek csúnya szakítás lesz a vége.

tegnap 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez off, ezen csak úgy lehet segíteni, ha ideig-óráig a kedvedért kevesebbet szív, vagy kimegy vele. De akkor meg az lesz a bajod, hogy miért megy ki annyit. Aki nem szívja, legyen hasonlóval, aki meg igen, az is. Ennyi a megoldókulcs 🤷‍♀️
tegnap 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Senki miatt nem fog leszokni róla, csak majd esetleg akkor, ha talál helyette valami mást, amivel le tudja vezetni a szorongást/függést, de ezt neki kell határozottan eldöntenie.

Én tervezném a külön költözést.

tegnap 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Had csináljon már amit akar. Én is dohánytom, tuti nem lenne olyan párom aki b*szogat ezért.
ma 00:07
 17/17 anonim ***** válasza:
34%

Itt az a baj, hogy elmúlt a szerelem, aztán valamivel validálni próbálod azt, hogy elkezdesz kifarolni érzelmileg a kapcsolatból. Ha holnaptól letenné, találnál mást holnap után ami ugyan annyira zavar, ha azt is abbahagyná, meg nem tudnál rá felnézni, mert mekkora csicska.....

Ennek már annyi szerintem.

ma 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!