Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül más is, aki egy kapcsolat elején állandóan szorong?
Rendes srácot fogtam ki, jobban mondva ő fogott ki engem.
Az esetek többségében olyan kedves, gondoskodó, figyelmes..
Aztán persze nem mindig, nem minden helyzetben annyira az, mint én akarnám.
Ilyenkor a legrosszabb forgatókönyvek vannak a fejemben, egész addig elmegyek, hogy nincs is értelme ennek az egésznek..
Nem tudom miért vannak ezek velem.. :(
"Aztán persze nem mindig, nem minden helyzetben annyira az, mint én akarnám."
Kommunikáció párti vagyok, és most megkérdezhetném, hogy beszélni vele próbáltál már erről? Csak közben sajnos vágom azt is, mit tettek az idióta trendek az emberi kapcsolatokkal... Hogy ilyet már kérdezni se lehet sokszor nyugodtan, mert sokan egyből ugranak rá, elszámoltatásnak veszik, vagy hogy túl needy vagy. Holott csak egy kérdés lenne, amit akár finom, asszertív stílusba is csomagolhatnál.
Már csak azért is gáz hogy manapság mindenen megsértődnek, mert pont ez az, hogy a legtöbb embernél nem fog minden kapásból egyezni, és te lehet úgy akarsz valamit hogy a másik nem is tudja, vagy épp az ellenkezőjét hiszi, és azért is viselkedik úgy, ahogy. És régebben tök jól le lehetett kommunikálni ezeket a dolgokat. Manapság meg pff...
Azért ha bízol benne, tehetsz egy próbát a nyílt kommunikációval is. Csak óvatosan, tényleg kicsit se hasson elvárásnak, elszámoltatásnak meg aztán végképp ne.
De ugyanúgy rendes, csak épp nem ahogy te akarnád?
Mert az se mindegy, hogy ő hullámzó vagy te várod el, hogy mindig minden helyzetben csakis rád koncentráljon napi 24 órában a hét minden napján
Amúgy, a forgatókönyvek a fejedben lehet alapvető bizalmatlanság miatt van másokkal kapcsolatban. Pl jaj, nem ir vissza, biztos megcsal, ha ilysn jut eszedbe
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!