Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan alszik, már nagyon unom. Mit csinaljak ?
Ő 26 én 21 vagyok.
Jelenleg nem dolgozik és minden nap délután kel fel, nem zavarna ha néha néha lenne ez, de ő szó szerint minden nap ezt csinálja. Akár 15 órát is képes aludni, bár én néha már elgondolkozok hogy leher nem is alszik.
Egyszer volt olyan hogy pl hétfőre meg volt beszélve hogy találkozunk erre ő felkelt délután 2kor aztán 4kor eltűnt az üzeneteket se kapta meg rendesen messengeren és másnap délelőtt 10kor volt elérhető.
Engem ez már egyre jobban zavar, ezt ő is tudja nagyon jól. Nem vagyok egy hisztizős típus de ez már sok. Szerintetek is hazudik vagy csak én gondolom túl? Egyáltalán normális hogy valaki ennyit alszik ?
És szerintetek nagy baromság ha valaki szakít egy ilyen dolog miatt ? Mert mar eskuszom elgondolkoztam rajta. Nagy ritkán találkozunk, ezt arra fogja hogy felmondott a munkahelyen és pénz hiányában nem tudunk találkozni, bár én már fel sem hozom inkább így hétről hétre csak vagyunk. Legutóbb több mint egy hónapig nem találkoztunk pedig nem lakik messze tőlem.
Munkát nem keres? Mióta munkanélküli? Mióta vagytok együtt? Erősen gyanús, hogy bedepizett a munkanélküliségtől és elengedte az egész történetet, ami nagy baj. Te érzed, mennyire fontos neked, mennyire fontos a kapcsolatotok, de nagyon max. annyit tudsz tenni, hogy ultimátumot adsz neki munkakeresés stb. kapcsán, és ha nem lép, akkor szakítasz.
De amúgy miből él ha nem dolgozik?
Keres munkát, láttam az emailjeit hogy csomó helyre küldött emailt,tehát próbál keresni valamit, nem sok sikerrel. A szüleivel és a testvéreivel lakik együtt. Szerintem van neki valamennyi pénze mert nemrég is küldte hogy ott a ps5 meg mit tudom en. Szerintem új volt .
Nem kérdeztem meg hogy ez mégis miből ? Úgy érzem nincs hozzá közöm nem szeretek ilyenekbe beleszolni.
Már több éve ismerjük egymást de fél éve vagyunk együtt alapból heti 1x találkoztunk általában ez zavart is már a vegefele de amióta nem dolgozik ez egyre jobban csökkent. Mostmar annyira unom az egészet hogy ha akart találkozni vissza is utasitottam inkább egyszer kétszer. Akkor persze később én voltam a rossz amikor felhoztam hogy mar alig talizunk hogy dehát én nem akartam stb. Úgy vagyok vele hogy ha ő hetekig nem jön és fel se hozza akkor én nem fogok ugrani amikor éppen mégis eszebejut hogy van egy barátnője.
Illetve volt olyan is hogy délután rakerdezett hogy nem e talizunk,én nem voltam itthon nem tudtam mikor fogok raerni mondtam hogy most nem. Aztán este 8kor feljott ez a téma hát mondom haza értem gyere nyugodtan értem, azt mondta aahh nem akartam ilyen későn... Aztán éjszaka fél2kor írta hogy nem jössz ki?
Szerintem hianya volt 😂
Én ezt az üzenetet csak reggel láttam de amugyse mentem volna mivel neki a 8ora túl késő volt akkor a fél2 miert nincs későn? 😂 egyértelmű hogy mit szeretett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!