Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha a baratom allandoan megjegyzeseket tesz a kulsomre?
Mondd el neki nyugodt, és tárgyilagos hangnemben, hogy neked így jó, és ha nem tetszel neki, akkor keressen mást.Ezzel asszertív módon meghúzod a saját határaid, de mégsem vagy személyeskedő, így kevesebb ösztönös ellenállásra számíthatsz részéről.
Ez azért nagyon fontos, mert így nem esel ki a méltóságodból, és az önbecsülésed sem sérül, adod fel a valós igényeid.
Az erre kapott reakció megmutatja, hogy milyen ember.
mondjuk én ezt azonnal lapátra tenném. oké, tudom barátomis jobban szereti, ha ki van engedve a hajam, de ő legalább normálisan mondja meg ezt, és inkább úgy motivál hogy szénné dícsér ha nem kontyban van a hajam.
ez a nyomorék mentalitás ami abarátodé csak szakítást érdemel.
Ilyen kérdéseknél felmerül bennem, hogy beugratós -e..
Állj ki magadért; persze fontos, hogy tetszél a párodnak, de ez nem azt jelenti, hogy hozzá kell idomulnod. Az állandó megjegyzéseket meg azonnal le kell állítani, csak az önbecsülésedet rombolják.
ez a "próbáltam már vele szakítani" a legrosszabb duma. tudod, yoda mondta: tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld.
kapd össze magad csajszi! nem kell neked ez a hülyegyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!