Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak ha a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha a baratom allandoan megjegyzeseket tesz a kulsomre?

Figyelt kérdés
Lebarnultam es egybol elkezd fikazni, hogy ugy nezek ki mint egy ..., meg hogy neki nem tetszik a szoknya, meg nem tetszik felkotve a hajam..
2020. jún. 16. 10:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Azzal nincs baj, ha finoman jelzi, hogy mi tetszik neki, így tudsz a kedvében járni alkalomadtán. Utasítani, fikázni nem elfogadható.

#9: ez a legnagyobb hülyeség. Szánalomból vele maradni? Legyen már önbecsülésed!

2020. jún. 16. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Mert hagytad neki. Ez a te hibád. Nem próbálni kell, hanem megtenni. Amíg ilyen gyenge vagy, addig ez lesz, tehát nincs okod a panaszkodásra. Te választottad.

2020. jún. 16. 11:28
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Valamiért összejött veled. Gondolom azért, mert a külsőd (is) tetszett neki. Most meg fikázza? lol.

Csak alá akarja ásni az önbesülésed, valószínűleg azért, mert a sajátja nagyon alacsony. Kukába való partner. Hadd könyörögjön, téged ne érdekeljen.

2020. jún. 16. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Kuka! Normalis ember aki szeret teged es nem a csicskasava akar alazni, az el tudja mondani normalisan is, ha valami nem tetszik neki, de jo esetben egy olyan kapcsolatban ahol szeretik egymast es bejonnek egymasnak a felek, ez ritkabb. Az, hogy mar abba is belekot, hogyan hordod a hajad, az a legalja szint kb :D
2020. jún. 16. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
De baszki XD ilyen nincs h visszakonyorgi magát. Nőként mondom h hagyd abba a mazochizmust. A mazochizmust rossz! Értem?
2020. jún. 16. 13:01
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Először döntsd el, mi vagy: egy akaratgyenge szobanövény, vagy egy felnőtt nő, akinek számítanak az érzései és a véleménye? Ha az utóbbi, akkor szépen kiadod az útját, utána pedig letiltod mindenhonnan és nem hagyod, hogy visszakönyörögje magát. Egy ilyen lehúzó szartengernél egyedül is sokkal jobb, hiszen legalább senki sem cseszeget. Ha lábtörlőnek állsz, akkor annak is fognak kezelni, ideje a sarkadra állnod.
2020. jún. 16. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző barátom mindig az alakomra tett megjegyzéseket. 168 cm, 55 kg vagyok. Neki ez nem volt elég vékony. A csontvékony tinilány alkat tetszik neki. Őket mutogatta, hogy legyek olyan, mint ők. Legyen olyan kicsi a fenekem stb. Az önbizalmam teljesen lerombolta. Egy idő után már minden vékony tinilányra féltékeny voltam. Azt figyeltem, hogy megbámulja őket. Nagyon hisztis és féltékeny lettem mellette a lerombolt önbizalom miatt. Életem legjobb döntése volt a szakítás. A mostani párom odavan értem.
2020. jún. 16. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
2 ève hagyod hogy fikázzon..🙄
2020. jún. 16. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!