Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom sokat találkozik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sokat találkozik a heverjával plusz a barátnőjével, de egyáltalán nem teszem ezt neki szóvá. Van okom féltékenységre?

Figyelt kérdés
Feljár hozzájuk a házba, meg kocsoval hozza viszi öket. A haverját meg a barátnőjét. Mivel nem vagyok házisárkány nem teszem szóvá ezt neki, lehet okom féltélenységre?
ma 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Ezt ennyiből nem lehet tudni.
ma 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Hacsak nem attól tartasz, hogy hármasban csinálják, nem. Mire kéne féltékenynek lenni? Még ha tetszene is neki a lány, a haverja előtt nem fog ráhajtani.
ma 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van-e bármi okod azt feltételezni, hogy ott valami olyan történik, aminek nem kellene?
ma 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb tartanék attol hogy lehúzzák vagy taxinak használják nem véletlen tapadhatnak rá.
ma 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználják, neki van autója nekik nincsen. Nekem is volt ilyen" barátom" és mikor nem értem rá vagy nemet mondtam akkor elfordultak tőlem. Na és persze pénzt is kértek amit azóta sem láttam vissza.
ma 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Téged miért nem visz néha magával?
ma 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaja, te miért nem mész vele? Akkor aggodalmaskodnék ha nem akarná hogy velük tartsak.
ma 20:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Túl egoista vagyok ahhoz hogy ezt azóvá tegyem vagy higy velük akarjak menni. Tele vagyok fiú haverokkal, nem kell engem félteni😆
ma 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 ja kérlek, ha az egoizmusod nem hagyja, hogy kommunikáljatok egymással... akkor mi tényleg nem tudunk miben tanácsot adni.
ma 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen baráti pár, akik kihasználtak. A csaj felkeltette az érdeklődésemet, onnantól meg folyton ugráltattak, kölcsönkértek pénzt, stb.

Tanultam az esetből, mostmár tudom hogy ha valami túl szép h igaz legyen, akkor távoltartom magam

ma 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!