Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kaki szorongás esetén nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaki szorongás esetén nem az a zavaró, ha a másik tudja, hogy mit csinálsz ott bent?

Figyelt kérdés

Nekem is volt tulajdonképpen az összes kapcsolatomban, a mostaninál csak az elején. Ha együtt aludtam az exeimmel, nem volt nagy wc-zés, mert szorongtam és nem jött ki semmi. Attól féltem, hogy így már nem tekint majd nőnek. A legnagyobb, ameddig eljutottam korábban, az az, hogy amíg az exem aludt reggel, akkor tudtam nála kakilni másfél év után. De ez is nagy szó volt, mert egy rövidebb kapcsolatomban pl úgy sem ment, ha ő aludt nálam, és én előbb keltem. Féltem, hogy közben felkel és megtudja, mit csinálok. Egy másik exemmel az első közös éjszakából két közös éjszaka lett, na ott aztán volt minden bajom, még egy plázában sem tudtam, mert attól féltem, hogy rájön, mit csinálok, mert túl sokat kell rám várnia. Na azóta együttélős kapcsolatom van, az elején nem szerettem, ha hallja, de mostmár leszarom (haha :D).

A kérdés igazából arra vonatkozna, hogy olvastam, hogy vannak lányok, akik megkérik a barátjukat, hogy hallgasson zenét és menjen távol a fürdőszobától, becsukja az ajtókat is mindenhol. De tulajdonképpen ezzel bejelenti, hogy szarni megy. De nem pont az a lényege, hogy a párod ne tudja rólad, hogy nő létedre ilyet csinálsz? Akkor már miért ne hallhatná? Így szerintem pont a lényeg veszett el.

ma 10:34
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

"Féltem, hogy közben felkel és megtudja, mit csinálok."

Kár izgatnod magad. Ő is szokott olyat csinálni.

ma 10:38
 2/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ennyire fekete-fehér a dolog, hogy minden kaksiszorongó ugyanazon okból szorong. Van, aki pl. egyszerűen csak idegen helyen nem szeret.
ma 10:39
 3/33 anonim ***** válasza:
11%
Ilyen szorongásról se hallottam még. Új generáció új gondok. Nagyrészt feleslegesen.
ma 10:46
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nagymamám is ilyen, sőt, az anyukájának is volt ilyen problémája. Csak akkor nem voltak fórumok, hogy ezt megtárgyalják, szóval csak szűk körön belül tudták.

Autizmus se volt például, csak egy konkrét tündér-mitológia az angoloknál, miszerint kicserélik az addig normálisan fejlődő gyereket egy "furcsára". Tuuudjuk.

Én is amúgy ilyen vagyok, de nincs rá racionális indok. Nyári táborban (kint a halál fszán, a völgy közepén volt a pottyantós is, a kutya se hallotta hogy milyen dolgot intézek) is odamentem vasárnap, és csak szombaton tudtam nagyvécézni.

Exemnél meg ha elmentem mosdóba, hallottam a nappaliban a beszélgetést, és amiatt aggódtam, hogy ők is hallják ha épp hangosabb dolgom van. Pedig tudom, hogy egyrészt mindenki csinálja, másrészt nem uborkát kapálni mentem be a vécére, mégis.

ma 10:51
 5/33 anonim ***** válasza:
0%

4

Akkor nálatok ez örökletes. Más családokban nem ilyen dolgokat szoktak örökölni, de ki mit szeret.

ma 10:56
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Soroljam el, hogy hány néni panaszkodott még ilyenről az utcában? :D

Örökletes vagy sem, létező jelenség, régen is létezett. Ha nálad nem fordult elő ilyesmi, az jó, örülj neki.

ma 10:59
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyébként rossz kiskori élményből is adódhat, valahol nem mertél wc-re menni akár és akkor ez berögzült. Nekem azzal volt bajom ha publikus helyen kellett valahol elmennem, mármint hát pontosabban nem mentem. Iskola, munkahely stb. De aztán olyan munkahelyem lett ahol reggeltől estig dolgoztam, szóval muszáj volt.
ma 11:01
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
A jelenségnek amúgy neve is van, parcopresis
ma 11:02
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
#5 Á igen, ez így működik. Leszületés előtt sorba állunk, hogy ki mit SZERETNE megörökölni.
ma 11:04
 10/33 anonim ***** válasza:
15%

9

Születéskor nem is, de később eldöntheti az ember szeretne -e szorongani ettől. Nem kötelező. Lehet mástól is szorongani, ha úgy jobb.

ma 11:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!