Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy manapság sok ember úgy jön össze és alakít ki párkapcsolatot, hogy nem is alakult ki köztük ténylegesen a szeretet?
Borzasztó ez a felszínes világ... rengeteg ember összejön egymással, holott nem is szeretik egymást és utána meg az van, hogy megy a megcsalás meg lecseréli egyik a másikat egy olyan emberre, akit jobbnak tart a jelenlegi partjánál.
Ez valami förtelem.. össze vissza b*sznak, mondogatják egymásnak, hogy így úgy "szeretlek", de igazából csak vagdalóznak ezzel a szeretet szóval.. nincs is mély szeretet köztük.
Nem is csodálom, hogy annak ellenére, hogy magas, tudatos és elvileg jól kinéző vagyok nem találok magamnak párt.. rendesen taszítanak a felszínes kapcsolatok.. hát elképesztő az, hogy mennyire nincs mélység az emberek jelentős részében. Nem jó ez így...
Az én párommal jóideig élveztük a beszélgetéseket a telefonban. Aztán valahogy személyes találkozások alkalmával elkezdett kialakulni az intimitás is. (Haj- és arcsimogatás, stb.)
Egymás "szeretgetése, becézgetése" megvolt - így már könnyebben oldódtunk. De éreztem akkor is, hogy valamiért nem az igazi...
Most már erőltetjük, hogy legyen közöttünk egyetértés.
Tényleg gáz: olyan ez, mintha csak a konvenciókat akarnák követni. Igaz, sokaknak nincs is megfelelő szülőpi minta, amiből merítkezhetnének.
Mi lehetne a megoldás? Pl.: a különböző terápiás-pszichológiai megközelítéseket, amik a témával kapcsolatban vannak, nem feltétlen h*eségnek venni, hanem átgondolni, kipróbálni. Másrészt a zembereknek egymáshoz türelemmel kellene lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!