Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekbol itelve vajon szeret tenylegesen a baratnom?
Honnan tudhatom, hogy a baratnom akivel fel eve egyutt vagyok mennyire gondolja velem komolyan? Szoban mar mondta, hogy komolyan kapcsolatot akar velem, nem volt elottem sok baratja .
Neha ugyerzem, hogy nem annyi mutatja ki az erzelmeit a szeretetet felem ahogyan en azt elvarnam vagyis ahogy az szamomra normalis lenne. Nem erzem azt, hogy o 0-24 velem akarna lenni meghogy keresni akarna mindig.
Lehet, hogy az elozo baratnom miatt van ez a felelemerzet bennem, hogy neki en nem vagyok annyira fontos mert az exem 0-24 velem akart lenni.
Leginkabb nok velemenyere vagyok kivancsi, hogy abbol amit leirtam mit vesznek ki!
Koszonom!
Sem a nőknek, sem a pasiknak nem ugyaolyan a szeretetigénye. Akár adni, akár kapni.
Értsd úgy, hogy az előző barátnőd ragaszkodóbb típus, a mostani pedig kevésbé. Valószínűleg ő kevésbé igényli hogy 0-24 együtt legyetek. Nem vagyunk egyformák.
"Neha ugyerzem, hogy nem annyi mutatja ki az erzelmeit a szeretetet felem ahogyan en azt elvarnam vagyis ahogy az szamomra normalis lenne. "
Voálá meg is van a hiba. Az, hogy te mit vársz el és az, hogy ő hogy mutatja ki a szeretetét különbözhet és ebből lehet a félreértés. Az nem a szeretet jele ha 0-24 csüng a nyakadban, hanem a kisajátításé. Lehet, hogy most találtál egy normális lányt, aki nem függ tőled és ez kavar be neked. Lehet neked azt jelenti a szeretet, hogy naponta 20x elismétled mennyire oda vagy érte és lehet közbe neki meg az,hogy pl. segít valamiben. Szeretetnyelveknek nézz utána és megérted.
Nemsok választ kaptál, így férfiként (38) írok.
Nem szeret. Ezt ne is várd tőlük, mert sosem kapod meg.
A nők nem úgy szeretnek, mint a férfiak. Ők nem szeretnek, hanem magukat szeretik. Azt hogy jól bánsz velük, költesz rájuk, a kedvükben jársz. Ha az az érdeke, akkor téged "szeret", de ha más többet ad neki, akkor mást fog "szeretni". Kicsit sem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!