Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne tenni hogy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem. A párommal való kapcsolatunk elég érdekes és hullámzó. Elejétől fogva úgy érzem csak én pakolok a kapcsolatba.Meg lepem minden kis aprosággal. Ő tőle eddig semmit nem kaptam. Mondogatta h meg akar lepni sose lett belőle semmi. Én tettekkel meg szavakkal is kifejezem felé h fontos nekem és szeretem. Ő nem. Beszéltünk erről azt kaptam h ő nem a szavak embere. Én ha írom neki h szeretem egy szívecskés gifel reagál.De nekem pár kedves szó is sokat jelentene. Egyik ünnepet se töltöttük együtt pedig mondjuk félórára vagy egy mozi erejéig együtt lehettünk volna. Van egy film amit nagyon szeretnék meg nézni vele de nem nagyon mondogatja h gyere menjünk el nézük meg . Néha feldobja de nem igazán törekszik. Lassan itt a szülinapom is már 2 hónapja mondom neki h nem kell semmi csak szeretném vele tölteni azt a napot. 2hónap aladt simán meg lehet oldani h az a nap miénk legyen ki venni szabadnapot stb. Most meg ezzel kapcsolat is jönnek a mondókák h neki keresztbe tesznek stb stb. Tényleg ennyire lehetetlen dolgokat kérek? :( Meg ez is h folyton csak este tudunk talákozni . Még akkor is mikor pihenős vagy szabis. Vagy épp lemondja a talit mert becsipődött a nyaka vagy kicsit meg van fázva.Nálam attól még lehetünk filmezünk tud pihenni is. Meg ez is h mindent kérni kell h figyelj nekem olyan jól esne ez és ez. . Tanácstalan vagyok.
ma 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs miről beszélni. Nem vagy elég fontos. Ne erőltesd ezt, mert csak egyre fájdalmasabb lesz neked.
ma 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Cseréld le :)
ma 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt én kapcsolatnak sem nevezném, ez számomra a minimum szintet sem éri el, miért éred be vele? Ha tegyük fel helyes is, na de akkor is. Elvan veled, amikor épp kedve van hozzád. Neked meg teljesen egyre jobban megy le az önbecsülésed, önbizalmad. Utána nehogy a nagy ő-nek állítsd be, mert egyszer a minimumot teljesíti
ma 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat, nem tesz bele semmit, csak használ amikor éppen ő akar.
ma 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!