Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni hogy jobb legyen?
Azért csinálja, mert beteg.
Egy ideig úgyis sóvárogni fogsz utána, de idővel rájössz, hogy csak megmérgezett és boldogtalanná tett.
Nekem fél évembe telt.
Kitartás 🍀
Ne vedd készpénznek amit mondok, de van egy olyan érzésem, hogy a posztok mögött áldozati szerep van. Nem miattad, nem is egy másik nő miatt, egyszerűen vannak olyanok, akik hamis képet alakítanak ki egy szakítás után. Érted, rád nézve szarul jönne ki, hogy szakított veled másért, szóval inkább mártírkodik, hogy úgy tünjön, hogy te hagytad el. Talán szimpatikusabb lesz egy másik félnek is. Én is hallottam vissza már sztorikat amiket egy exem mesélt valakinek, akiről nem tudta, hogy van közös ismerősünk. A fele sem volt igaz, csak magát akara fényezni. Nálad is könnyen lehet ez a helyzet.
Nézd, hónapok teltek el. Ez a faszi egy görény, aki nem érdemel meg. Tudom, hogy piszok nehéz, de a legjobb az lenne, ha te tiltanád le. Mielőtt vergődni kezd, és esetleg megkeres. Hidd el, egy ilyen nem érdemel meg. Mindenkinek volt olyan szakítása, amibe majd belehalt, de lesz jobb. Ha vissza is kapnád, csak rosszabb lenne, mert egy lábtörlőnek kezelne, akivel mindent lehet. Tartsd magad többre, fogalalkozz olyan dolgokkal amit szeretsz, és tereld el a figyelmed.
Ahogy mindenki mondja, idővel jobb lesz. Nagyon hasonló helyzetben voltam, a volt barátnőm nagyjából ugyanezt játszotta el, utána barátnőinek folyamatosan rólam beszélt, miközben már mással volt. Töröltem mindenhonnan, elkezdtem edzeni, hogy eltereljem a figyelmemet róla, levezessem a feszültséget. Kb fél év kellett, hogy úgymond elengedjem, de utána is hiányzott. Így, több mint egy év távlatából néha eszembe jut, főleg most, hogy jön a karácsony, amit egyedül fogok tölteni, őszintén semmi kedvem hozzá. Szerintem egy új kapcsolat tudja pótolni a régi dolgokat
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!