Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nagyon sokat dolgozik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon sokat dolgozik. Ez igy nagyon gáz?

Figyelt kérdés

tobb eve egyutt vagyunk nagyon jo a kapcsololatunk. Szeretjuk egymast mint az elejen

Egy valamit kiveve sexet.

Paromrol tudni kell higy nehez fizikai munkat vegez epitoiparban dolgozik napi 10 orat..

Mikor haza er foglalkozik a gyerekekkel es velem is meg boltba is kimegy ha elfelejtek valamit keres nelkul.

De viszont elalszik 8 orakor altalaban max fel9 gyerekek viszont meg felvannak es emiatt csak hetvegen van sex.

O kezdemenyez hetkoznap simi puszi minden van es elmondja mennyire kivan remeli nem dol ki.

Ezt mar egyszer megkerdeztem tole biztos a faradsag e az oka es valasz az volt akar mennyi kavet iszik es akarhogy is frl akar lenni egydzeruen keptelen ra es ha legszivesebben mindennap sexelne velem . Egyebkent meg a kicsi velunk alszik lehet ez is gond.

Voltatok mar ilyen hekyzetbe?

tegnap 20:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%

Hát nyilván ha veletek alszik a kicsi mégis hogy akartok szexelni?? Kell a privát szféra.

Szerintem nem lenne gáz, ha találtok heti pár órát magatokra... meg kell beszélni.

Meg azt is meg lehetne beszélni, ha az anyagiak engedik, hogy dolgozzon kevesebbet... a kapcsolatotok fontosabb, vagy a pénz?

tegnap 20:44
 2/22 A kérdező kommentje:

Sajnos ez az hogy az anyagi helyzetunk nem fenyes sot...5 eve nincs teljesen kesz a lakasunk minden honapba keveset tudunk rajta szepiteni .

Es ot ez nagyon zavarja szeretne mar rendbe lenni.

A hazunkon is o dolgozik nincs keretunk szakemberre .

tegnap 20:48
 3/22 A kérdező kommentje:
Hetvegen azert tobb idonk van egymasra .De nem szeretnem hogy ez megszokotta valjon .
tegnap 20:50
 4/22 Noren1989 ***** válasza:
61%

Egy fizetésből a mai magyar valóságban megélni nem lehet.

Remélem ez lassan tudatosul bennetek.

tegnap 20:52
 5/22 anonim ***** válasza:
15%
van benne gázos rész...
tegnap 20:52
 6/22 A kérdező kommentje:

Kedves 5 ma a gaz ??

4 en is dolgozom 6 oraban.

tegnap 20:57
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem el kéne hinned neki, hogy nem bír szexelni hétköznap. Nehéz fizikai munkát végez gondolom tehát érthető. Más párok még hétvégén se szexelnek hanem havonta egyszer, vagy két havonta egyszer. Inkább örülj és hagyjad aludni hétköznap.
tegnap 21:04
 8/22 A kérdező kommentje:
Koszi 7. Persze elhiszem neki mert látom rajta neha meg enni se nagyon bir . Egesznap a hidegben van. Mindenbe segitkezne meg igy is ha hagynam. A kerdest kiváncsisagbol irtam ki.
tegnap 21:10
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Ne aggódj azon, hogy hetente egyszer van szex inkább az egészsége miatt aggódj! Nem mehet más munkahelyre?
tegnap 21:13
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem sajnos vagyis igen kulfoldre de nem szeretne itt hagyni minket.Pedig sokkal lazabb hely mert mar dolgozott annal a cegnel es tudjuk.

Ez a munka biztos hely elmondasa szerint .

4 eve dolgozik itt ra sem ismerni annyit fogyott ebbe az elmult 1 evben miota csapatot vezet.

Nem tudod meddig birja. Ha megemlitem mindig ugyan az s reakcio ne aggodjak kemeny fabol faragtak hat nem is tudom.

tegnap 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!