Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nagyon sokat dolgozik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon sokat dolgozik. Ez igy nagyon gáz?

Figyelt kérdés

tobb eve egyutt vagyunk nagyon jo a kapcsololatunk. Szeretjuk egymast mint az elejen

Egy valamit kiveve sexet.

Paromrol tudni kell higy nehez fizikai munkat vegez epitoiparban dolgozik napi 10 orat..

Mikor haza er foglalkozik a gyerekekkel es velem is meg boltba is kimegy ha elfelejtek valamit keres nelkul.

De viszont elalszik 8 orakor altalaban max fel9 gyerekek viszont meg felvannak es emiatt csak hetvegen van sex.

O kezdemenyez hetkoznap simi puszi minden van es elmondja mennyire kivan remeli nem dol ki.

Ezt mar egyszer megkerdeztem tole biztos a faradsag e az oka es valasz az volt akar mennyi kavet iszik es akarhogy is frl akar lenni egydzeruen keptelen ra es ha legszivesebben mindennap sexelne velem . Egyebkent meg a kicsi velunk alszik lehet ez is gond.

Voltatok mar ilyen hekyzetbe?

tegnap 20:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
De hát külföldön vannak jó munkák és ki is mehettek utána. Más család is úgy csinálja.
tegnap 21:28
 12/22 A kérdező kommentje:

Ez is egy jo opcio .

De nem nalam o ezt tudja es nem is kerne . 5 evig kint dolgozott tobbszor meg probaltam ki cuccolni mindig haza kellet jonnom.

Nem tudok meg mas varosban sem lenni 1-2 napnal tovabb . Most foleg hogy suli ovi.

Tudom hogy ertunk teszi viszont nsgykn felek hjgy elhidegulunk egymsstol .

EZ nem par honapos dolog higy igyvan.

Remelem emiatt nem fogunk elhidegulni egymastol de neha bennem felmerul.

Neki sohanezsebe sem jutna ilyen tuti.

Csak mi nok tudunk kombinalni. De jo lenne ha tudnanm ferfi agyal rendelkezni ilyen esetekben 😃

tegnap 21:36
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Lakjatok ronda lakásba, ne szépítgessétek, mert soha nem lesz vége.
tegnap 21:49
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
"Egyebkent meg a kicsi velunk alszik lehet ez is gond." - Az biztos, hogy nagy gond. Ezt azonnal (pár nap alatt) meg kell szüntetni.
tegnap 21:50
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
Pár nap alatt hogyan szüntesse be? A gyerek nem fogja érteni. Sírni fog és úgyse fognak dugni. Bár itt nem a gyerek a gond hanem, hogy fáradt!!! Más szoba is létezik nemcsak a hálószoba. Ha alszanak a gyerekek és lehet szexelni megtehetik a zuhanyzóban is.
tegnap 22:00
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell férfi aggyal gondolkodni, elég lenne beszélgetni
tegnap 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Jó lenne tudni, mennyi idős a gyerek, de meg fogja szokni. Kell neki egy ágy, lehetőleg másik szobában, és ott kell vele maradni, amíg elalszik. Ha felébred, megnyugtatni, ez fárasztó lehet egy pár napig, de ha biztonságban érzi magát, minden rendben lesz. Ha hiányzik neki a hely, nappal alhat ott.
tegnap 22:07
 18/22 A kérdező kommentje:

Persze mindig megoldjuk hetvegen .

De igy 30 elejen heti 1 sex azert kicsit keves. Amit ő saját maga mond nekem. Hogy neki nem elég.

Hát nekem se.

Ez kb 1 eve van igy nagyon ritka ha besikerul heti 2x.

Hetkoznap is "molesztáljuk" egymast de mire oda kerul be horkol .

tegnap 22:12
 19/22 A kérdező kommentje:

16 sokszor beszeltunk mar rola irtam fentebb. Ettol tobbet mar hova beszeljunk rola.

Keson alvo gyerek az baj mind ketten tudjuk.

tegnap 22:15
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem az a baj higy velunk alszik oersze az sem jo nem azt mondom hanem keson.

Ha be menne a tesohoz akkor is keson aludna el szoval varunk hatha valtozik ez.

tegnap 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!