Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sokat dolgozik, nem jut elég időnk egymásra, mit lehetne ezzel kezdeni?
Fél 7-kor elmegy itthonról reggel, és sokszor csak este 6-7 körül ér haza. A munkaideje 4-ig van. (kb 10 perc alatt ér haza) Sokszor túlórázik szombat délelőtt is, tehát egész hétvégés program kilőve, péntek esti szórakozás kilőve. Ráadásul ilyenkor mindig szerdán vagy csütörtökön szól a főnöke, szóval nem tudunk előre tervezni. Múltkor vasárnap este 7-kor hívta a főnöke, hogy menjen neki segíteni.... 2 hete pedig egyik hétköznap este 9-kor.
Már mielőtt összejöttünk, beszélgettünk erről, meséltem neki, hogy gyerekkoromban milyen jó kapcsolatom volt édesapámmal mikor egyszerűbb munkája volt, aztán mennyire megromlott a viszonyunk, mikor más munkája lett és alig láttam, ezért elég érzékeny vagyok erre a dologra, nem akarok ilyen kapcsolatban lenni.
Múltkor megmondta a főnökének, hogy hétvégére felejtse el, azóta csak ritkán hívja be szombatra, minden más ugyanolyan.
Hazajön, csinálunk vacsorát, eszünk, aztán lassan mehetünk is aludni. Nem nagyon tudunk közös programot csinálni :( Ráadásul neki kéne járnia rendszeresen úszni és gyógytornára, de így nem tud.
Jogos hogy nekem ez rosszul esik, vagy hisztis vagyok? Mit lehetne csinálni? Beszéltem vele már, bocsánatot kér mindig, és mondja hogy nem akarja, de hát ez van...
Mit csinálhatnék??
Brühühü!
Nőj már fel! Hisztis buta liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!