Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sokat dolgozik, nem jut elég időnk egymásra, mit lehetne ezzel kezdeni?
Fél 7-kor elmegy itthonról reggel, és sokszor csak este 6-7 körül ér haza. A munkaideje 4-ig van. (kb 10 perc alatt ér haza) Sokszor túlórázik szombat délelőtt is, tehát egész hétvégés program kilőve, péntek esti szórakozás kilőve. Ráadásul ilyenkor mindig szerdán vagy csütörtökön szól a főnöke, szóval nem tudunk előre tervezni. Múltkor vasárnap este 7-kor hívta a főnöke, hogy menjen neki segíteni.... 2 hete pedig egyik hétköznap este 9-kor.
Már mielőtt összejöttünk, beszélgettünk erről, meséltem neki, hogy gyerekkoromban milyen jó kapcsolatom volt édesapámmal mikor egyszerűbb munkája volt, aztán mennyire megromlott a viszonyunk, mikor más munkája lett és alig láttam, ezért elég érzékeny vagyok erre a dologra, nem akarok ilyen kapcsolatban lenni.
Múltkor megmondta a főnökének, hogy hétvégére felejtse el, azóta csak ritkán hívja be szombatra, minden más ugyanolyan.
Hazajön, csinálunk vacsorát, eszünk, aztán lassan mehetünk is aludni. Nem nagyon tudunk közös programot csinálni :( Ráadásul neki kéne járnia rendszeresen úszni és gyógytornára, de így nem tud.
Jogos hogy nekem ez rosszul esik, vagy hisztis vagyok? Mit lehetne csinálni? Beszéltem vele már, bocsánatot kér mindig, és mondja hogy nem akarja, de hát ez van...
Mit csinálhatnék??
Ő sem dumál bele abba hogy te milyen helyen dolgozol. Szerintem neked sem kéne. Majd ha úgy érzi váltani kell akkor fog is.
Egyébként meg ez a magyar valóság. Nehogy azt hidd lábat lógatva 8 órás munkából meg lehet élni, haladni egyről a kettőre....
Akkor ha kevesebbet dolgozna meg az lenne a baj hogy nincsen pénz...
Ha nem tettszik odébb kell állni és kész. Vagy normális megbeszélni milyen alternatívák vannak még. Mondjuk hogy te is vállalsz egy kis túlórát hétköznap, cserébe ő hétvégén nem megy többet.
"Egyébként meg ez a magyar valóság. Nehogy azt hidd lábat lógatva 8 órás munkából meg lehet élni, haladni egyről a kettőre.... "
Hát az lehet, hogy abból nem, amit te dolgozol... Gondolom gyári melós vagy, vagy ilyesmi. De köszi a barátommal jól élünk napi 8 óra meló mellett, nyaralni is voltunk, kocsi is van, kaja is van hó végén. És sok ilyen embert ismerek.
Inkább az jellemző Magyarországra, hogy megy az irigykedés meg a pesszimizmus.
Kérdező, szerintem ülj le vele még egyszer és kérd meg, hogy váltson arra a munkahelyre, amit írtál az egyik hozzászólásodban. Nyugodtan és higgadtan, biztos sikerülni fog. Remélem minden rendbe jön!
Vele beszelgettem mar errol, o is gondolkozok hogy átmegy a masik helyre, csak ez megis családi dolog, nem biztos benne, hogy itthagyná...
Szoval ami nem igazgatói állás, az mar nem is tisztességes munka. Ok.
"#16
Szoval ami nem igazgatói állás, az mar nem is tisztességes munka. Ok"
Ilyet te hol olvastál? Mert ilyet én egy szóval sem írtam. Egy szóval sem mondtam, hogy ami nem igazgatói állás, az nem tisztességes munka. Olvasd el újra amit írtam, és értelmezd.
"hogy valami büfé kamu szakmátok van"
"csak nem tisztességes munkából"
Ezután azzal példálózol, hogy bezzeg egy ügyvezető mennyit dolgozik. Tisztában vagyok egyébként vele, mert apám is az egy cégnél, és épp ezt az életstílust nem akarom soha, egy családot már tönkretett.
Volt, hogy nyáron egy gyárban dolgoztam, 3 műszak, 8 óra, heti 5 nap. Kaptam 150 nettót. Mondjuk tegyük fel, hogy mindketten ott dolgoznánk, az nettó 300k két emberre. Ennyiből miért ne lehetne kijönni? (Nincs hitel vagy albérlet, és nem Pesten lakunk)
Most olyan 360 körül van a havi bevételünk együtt, és simán tudunk venni bármit, utazgatunk, eszünk néha étteremben, van egy szép autónk, és még félretenni is tudunk. Olyan hihetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!