Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vesztem a barátnőmmel mert állandóan dolgozik suli végett is csak hétvégén vagyunk együtt most meg itt a nyár is alig tudunk talalkozni mert allandoan dolgozik és még neki áll feljebb szerintetek? 20f
Mert vannak céljai. Igen b*zdmeg vannak ilyen nők. Dolgozik mert nem elvárja hogy az ölébe hulljon minden.
Dolgoznál inkább Te is,tobbre mennél vele mint itt sírni.
Szerintem rossz a kategória.
A felnőtt embereknek bizony dolgozniuk kell..Majd te is rájössz,egyszer,hogy pénz nélkül nehéz elvegetálni.
Legalább ő veszi a fáradságot, és dolgozik. Szerintem lehetnél megértőbb is, nem egyszerű dolgozni nyáron 40°C-ban, utána kimerül teljesen és nyilván pihenni akar, plusz örülj, hogy hétvégente tudtok találkozni iskolaidőben, mert más ezt sem teheti meg.
Viszont (!) ha állandóan kifogásokat keres csak, holott tényleg ráérne, és nem csak te állítod ezt, akkor vagy leültök értelmesen megbeszélni, vagy ha ez nem működik, akkor nincs értelme tovább folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!