Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a párja mezőgazdaságban dolgozik, hogyan oldjátok meg, hogy legyen időtök egymásra is?
Szerintem itt alapvetően nem az a lényeg, hogy mezőgazdaságban dolgozik vagy sem.
Sajnos sok ilyen kapcsolat van, ahol az egyik félnek viszonylag fix a munkaideje és az időbeosztása, a másiknak viszont a munkája miatt behatárolt igencsak.
Nekem volt kilátásban szerelem egy rendőr sráccal, de milliószor átgondoltam, hogy képtelen lennék elviselni, hogy kiküldetés miatt akár hetekig nem látom és azt sem tudnánk megtervezni, hogy másnap elmegyünk moziba :( Nekem/nekünk sokkal több szenvedést hozott volna, ha összejövünk, barátok maradtunk , de még bevallom így is nehéz.
Tűzoltó párom volt, ott ugye 24/48 órás beosztásban dolgoznak, de mellett volt két másodállása, őszintén szólva baromi nehéz volt türelmesnek lenni, de annak egész más miatt lett vége közöttünk.
Én egy olyan típus vagyok, hogy igénylem, hogy a párommal fizikailag is együtt legyek (nem csak a szexet értem ez alatt!, ölelés, csók, egyáltalán, hogy látom őt) nem csak telefonon vagy neten kommunikálunk, tehát hosszú távon én ilyen kapcsolatban nem tudnék maradni.
Biztos olyan is van, akiknél működik egy távkapcsolat, vagy ha nagyon ritkán találkoznak.
Összességében az a véleményem, ha két ember szereti egymást és földrajzilag nem választja el őket nagy távolság, akkor mind a kettőnek kell alkalmazkodni és engedni amennyit tud :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!