Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan fiúval aki a mezőgazdaságban dolgozik 18 fiú kérdi?
nyugi, találsz majd lányt simán
amúgy mezőgazdaságból is meg lehet szedni magadat
Az én barátom Mezőgazdaságban dolgozik és elég jól keres mellesleg szóval én városi vagyok ő falusi szerintem nincs akadálya nyugi! Szóval én járnák/ járok! :-)
18/L
"Hm, minden álmom egy istállós fiú! Meg egy jó süppedős szénakazal! ;-)" Neked szólnák!
Nem mindenki istállós fiú szóval te bunkó vagy a mezőgazdasághoz tartozik a gépekkel való dolgozás is és a mai korszerű gépekben mint pl: egy John Deere-ban már klíma meg minden van szóval még egy szem por se ésr a mezőgazdászt!
Nem az határozza meg. Ha van esze a pasinak, dolgos, tehát képes ellátni egy leendő családot, meg kedves és szeret, no meg én is szeretem akkor semmi akadálya. A mezőgazdasági munka nem aljamunka mint azt sokan hiszik, sőt aki jól csinálja, jövedelmezőbb mint egy puccos irodista állás.
De amúgy sem az anyagiak a döntők normális esetben. Persze sok nőnél manapság k.urvára fontos az anyagiak, tudom, ezért írtam, hogy anyagi szempontok alapján is nyugodtan alhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!