Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat "dolgozik" a párom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat "dolgozik" a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Mióta együtt alszunk, minden hétköznap későn végez, sokáig dolgozik. Ezt el is fogadom, mert tényleg olyan a munkaköre, hogy mindig a top-on kell lennie. A mostani a 7. hétvége amikor dolgozik. Nem megyünk soha sehova. Egyedül én sem mehetek el, mert hisztizik, féltékeny. Szex terén a maximumot nyújtom neki, ő is nekem. Napi 2-3 szex van. Unom ezt az állapotot, de elhagyni nem tudom, szerelmes vagyok.

Azt mondja, hétvégenként is melózik: "maszekol". De miért ha van neki elég pénze? El sem tudja költeni. Rám szinte alig költ (nem baj, nem is várom el tőle!), tehát a fizetése fele szinte megmarad neki költőpénznek de nem is költi el. :S Azt mondja ő is szerelmes , és ő is szeretne többet velem lenni, de "nem tud". Higgyek neki? Bízzak meg benne, hogy tényleg a munka miatt van távol?

A munkatársaival szinte minden este elmegy, megiszik 2-3 sört (sohasem többet!), de velem nem hajlandó moziba vagy sétálni menni.

Valószínűleg a nyaram is úgy fog eltelni, hogy itthon ülök egész nap (nem kaptam diákmelót), ő meg este valamikor jön, együtt alszunk és reggel elmegy. Beígérte a nyaralást (nem vagyok pénzéhes, elég lenne ha 1-2 napra csak velem lenne, és még a telóját is kikapcsolná!), de szerintem az is csak álom marad, mivel úgysem venne ki miattam szabadságot, hogy nyaralni vigyen.

18/L

2009. jún. 28. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Ha haverokra van ideje, rád meg nem, akkor nem is szeret igazán. Tapasztalatból mondom. Ha sokat nyaggatod, ki fog dobni, te meg keress olyan párt, aki igazán szeret és nem sajnálja az időt rád.
2009. jún. 28. 13:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem haverok, munkatársak! 1 hete szakított velem, 1 óra múlva már hívott, hogy megbánta mert szeret.

Sajnos én is úgy érzem, hogy szakítani kellene...

2009. jún. 28. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszadónak igaza van szerintem.

Sajna tényleg más után kellene nézned.

2009. jún. 28. 13:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint mégis csak kihasznál? :S
2009. jún. 28. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát meglehetősen...Sajnos.
2009. jún. 28. 14:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Kb. 1 órája érkezett meg, hozott vörösrózsát. Most épp alszik..:S
2009. jún. 28. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy kicsit ismerös dolo.El kell,hog beszélgess vele.Döntse el mi a fontos.Te vay a haverok.Na és a pénz se minden.Tudod addig nem jönnek rá,hogy baj van mig azt hiszik minden oké.
2009. jún. 28. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Rá kell döbenteni,hogy ez igy nem jó neked és igy el is veszithet majd akkor gondolkozik ám,hogy mit csinál rosszul.Nem szabad azt érezniük,hogy nekik mindent lehet és mi meg csak várunk rájuk otthon.
2009. jún. 28. 17:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Felhoztam neki a témát, hogy ma megint nem megyünk sehova. Azt mondta hagyjam békén a hülyeségeimmel, mert a haverjai nem fontosabbak. :(
2009. jún. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!