Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosincs velem, mert sokat dolgozik, ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen az élet..de csak este találkozunk, de csak vacsorázik, zuhanyozik..szerelmeskedünk..de ha filmet kezdünk nézni joggal elalszik, mert rengeteget dolgozik kettőnkért. Nem hibázatatom őt, mert amúgy nagyon jó a kapcsolatunk. DE Ti hogy bírjátok, hogy ha nagyon keveset vagytok a párotokkal? ez így nem állapot, hisz éppen az együtt töltött pillanatokért érdemes élni:(((2009. ápr. 2. 20:04
1/13 anonim válasza:
Én ilyenkor elfoglalom magam! Keresek valami munkát, tennivalót magamnak, hogy gyorsabban teljen az idő, vagy a barátnőimmel vagyok.
3/13 anonim válasza:
Egyetek együtt, zuhanyozzatok együtt és minden percet töltsetek együtt ha csak este tudtok együtt lenni :) És rendes tőled hogy megértő vagy vele szemben. Nem tehet róla hogy elalszik és tényleg jogos.Hát mi mindent együtt csinálunk ha tudunk és nem dolgozok éppen nagyon rengeteget. :) szia
5/13 anonim válasza:
Hát, nálunk ez sose volt probléma, de tőlem eltiltották hazugságokkal aljas módon... Pedig még ez is jól működött, az együtt töltött idő a sok munka ellenére igazi együtt töltött idő volt. Ha új esélyt kapunk, ismét meg is lesz. De ha téged ez ennyire zavar, és nem tudod magadban rendezni, akkor ez ki fog hatni a kapcsolatotokra, ami azt jelentené, hogy nem tartoztok össze, és akkor bármi volt eddig, tudomásul kell venni, hogy mégse ő az.
6/13 A kérdező kommentje:
Ő később érkezik haza mint én. Csak épp nem értem, hogy más párok hogy bírják... még akkor is ha este mindent együtt csinálnak.. Még most is dolgozik. Nah mindegy..azért köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 2. 20:15
7/13 A kérdező kommentje:
20:13-kor írónak.. ha tényleg szereted, akkor ne engedd, hogy bárki közétek álljon, ha bízik benned nem hisz másnak. Sok sikert!
2009. ápr. 2. 20:18
8/13 anonim válasza:
ha nem tudod lefoglani magad és tudod,hogy fáradt...akkor biztos jol esne neki ha a kedvencét főznéd és egy közös fürdőzéssel lepnéd meg:)
A kérdésre válaszolva, távkapcsolatban élek,vagyis csak péntektől-vasárnapig láthatom:(mi igyekszünk kihasználni minden időt,hogy együtt lehessünk.Te ezt,hogy bírnád ki?:P
9/13 anonim válasza:
Kérdező, ha a helyemben lettél volna, te se tudtál volna semmit tenni. Nem részletezem, ez már több éve történt, ő menekült, nekem azóta se sikerült mással, ő megpihent valaki mellett, akiről nem tudja, hogy egy hazudozó, de nyitva hagyta a kiskaput számomra, még ha hónapok óta nem is tudtunk beszélni. Ennyi a mi történetünk, te hogy bírnád? Örülj, hogy melletted ott van, nekem minden nap hiányzik, és haza várom.
10/13 anonim válasza:
Hmm. Nekem "hál'istennek" nincsenek ilyen problémáim. A párom délután 4ig dolgozik én rendszerint d.u 4-10ig. Mikor hazaérek már rendesen le vagyok fáradva, Ő is, így nem teszünk szemrehányást egymásnak ha félóra múlva már bealszunk az esti filmen.Sokszor szex közben is képszakadás van. Próbálj ki te is valami esti műszakot, garantáltan hozzá csiszolódsz az emberedhez ilyen téren is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!