Hogy bírjátok csajok hogy a férjetek külföldön dolgozik, és csak havonta jár haza?
Nagyon úgy fest hogy a férjem jövő hónapban Németországba megy dolgozni.
Havonta fog hazajárni.
Van egy 1 éves kisfiunk.
Hogy bírjátok, nem vagytok féltékenyek?
Mikor tavaly ősszel a páromnak is volt ilyen lehetősége, hogy tavasszal kimegy, bevallom húztam a szám.
Itthon is jól keres, ő nem a pénz miatt akart kimenni.
Mondtam neki, hogy menjen, de én nem várok rá. Kitudja, ő is megismerkedhet valakivel, én is. Hiába szeretem, havi 1 alkalom együtt, kevés.
Van aki kibírja, én nem olyan vagyok. Szerencsére nem ment ki.
20L
Én nemzetközi kamionos akarok lenni, akkor én is hasonló helyzetben leszek, és hát ettől parázok egy kicsit.
Szerintem a lényeg, hogy tartsátok a kapcsolatot (telefon, internet).
Tök mindegy, hogy féltékeny vagy-e, ha megakar csalni, akkor megfog és ki sem derül.
Szóval inkább bízzál benne, azzal többre mész szerintem.
26/F
Havonta 1x együtt lenni, szerintem nagyon kevés... Heti 1 is kevés számomra.
És szerintem biztos keresne mást, melyik pasinak elég havonta 1x...?;)
Ha a megcsalást nem tudnád elviselni, akkor ne menj bele ebbe. Mert tuti meg fog...
Énis voltam ilyen helyzetben, mint a párral előttem író, hogy modntam neki, hogy akkor ennyi volt. De nem ment ki szerencsére, kicsit rosszabul élünk, de legalább együtt :)
Hát nem tudom sajnos én is azt érzem hogy meg fog csalni...
Ha nem is rögtön, de idővel biztosan.
Bár nagyon bízom benne hogy nem így lesz.
Az a baj, ha meg is teszi szerintem sohasem tudnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!