A férjem ma telefonált hogy nem jön haza egy ideig, (külföldön dolgozik) mert neki gondolkodnia kell össze zavarodott, és bevallotta hogy van valakije. Most mit tegyek?
Valami előzménynek csak kellett lennie.
Sajnálom, de ha még arra sem volt képes, hogy személyesen mondja...
Kedves kérdező! Hogyan is vehetted volna észre, ha külföldön dolgozik..
Én nagyon sajnálom ezt a helyzetet, amibe most benne vagy, de ne haragudj muszáj őszintének lennem, a te érdekedben: nem voltál ott mellette mostanában, neki pedig a testi kapcsolat ezek szerint nagyon fontos. Fontosabb mint te és a babátok. Márpedig ha egy senkiházi jöttment nő többet ér neki egy ekkora kincsnél akkor SOHA de SOHA nem is érdemelt meg se téged, sem pedig a babát.
És még hagyod gondolkozni? Én őszintén mondom, ha ezt most az én páromtól hallottam volna olyan szinten rombadöntöttem volna azt a rohadt nagy önbecsülését ahogy azt illik.
Tudom, hogy ez neked százszor nehezebb, hiszen ha szeretsz valakit nem tudod csak úgy ezt a mondatot odavetni neki, hogy jólvan akkor takarodj. De be kell hogy lásd: egy ilyen ember mellett neked és a babádnak sincs jövője.
Jobb lenne nektek nélküle!
20/L
neharagudjal mikor kiengedted kulfoldre dolgozni erre nem gondoltal???
en nem engednem,el de nem is menne a ferjem sehovase nelkulunk
Nagyon sajnálak főleg akkor ha terhesen egyedül fogsz maradni.
A lényeg hogy légy erős!A picinek szüksége van rád.
Van aki melletted áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!