A férjem ma telefonált hogy nem jön haza egy ideig, (külföldön dolgozik) mert neki gondolkodnia kell össze zavarodott, és bevallotta hogy van valakije. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 36 hetes terhes vagyok, én nem vettem semmi jelet észre hogy valami baj lenne:-(( Egész nap csak sírok, egy ottani nővel szűrte össze a levet akinek szintén van egy férje és 2 gyereke. Ő is a munkatársa. Ennyit érünk neki? Ilyen csúnyán el kell minket dobnia? Köszönöm a válaszokat. 27N2010. okt. 24. 15:54
11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon sajnálom ami történt veled is. Én sajnos nem így vagyok, anyu nincsen már, apu meg nagyon beteg, magamra vagyok utalva.
2010. okt. 24. 16:21
12/19 anonim válasza:
Istenem nagyon sajnálak!kérlek gondolj a babára és nem szomorkodj annyit, mert ártani fog neki a sok szomorúság...tudom tudom én is meg halnék a fájdalomtól, hogy ennyit ért az az eltöltött idünk és ez a csöpség ami kettünkből van?nem értem sajnálom
13/19 anonim válasza:
gratulálok :S nálunk ugyanez van, csak nem külföldön, hanem itthon és talán nincs baba, nem merek tesztelni...költözni nem költözhetek (hülye mondvacsinált indokokat talál ki rá, miért maradjak), egyik percben kedves velem, másikban veszekszünk...baba miatt javaslom, hogy tarts ki egy kicsit, adj neki időt és amikor születik a kicsi úgyis hazamegy ;) sok szerencsét
tanácsot nem tudok adni, de együtt érzek veled
14/19 anonim válasza:
Nem hiszem hogy haza menne a baba miatt,valószinű a baba miatt váltott,Nem minden pasi örül,hogy a baba van aközéppontban,és nem ő,ezért lépnek tova...Meg mert még éretlenek a felelőségre ami a babával jár,és hogy lekell mondani miatta csomó mindenről...
15/19 anonim válasza:
Nemértem,nemértem,nemértem...... ha külföldön dolgozik, minek vállaltok be gyereket? Vagy csak időszakos melóról lett volna szó?
16/19 anonim válasza:
Szia!Én pasi létemre nem tennék ilyet a párommal!Szégyenlem magam ez helyett a gyökér miatt!Vagy vinném a páromat is vagy nem mennék.Ne sajnáld a dolgot a babád majd felvidít téged!A gyerektartást meg vedd el és keress egy normális pasit,mert ez nem érdemel meg titeket!!Sok ismerősöm dolgozik külföldön 10 távkapcsolatból 7-8 így jár.Kitartás sok sikert a babához!
17/19 anonim válasza:
Mit tegyél? Sok mindent nem tudsz. Tudomásul veszed a döntését, és berendezkedsz az egyedüllétre. Nem keresed, nem könyörögsz, éled az életed nélküle. Ne sírj, készülj a kisbaba érkezésére. Tudom, hogy kemény szavak ezek, de amikor hét hónapos terhesen hasonló helyzetbe kerültem, nekem bevált. Nem nézni hátra, csak előre.
18/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom:( Főleg azért vagy nehéz helyzetben mert már lassan jön a baba is. Még ha vissza is akarna jönni hozzád a későbbiekben is, te meg tudnál bocsátani neki? Elhagyna téged is, és a közösen vállalt babátokat is egy másik nőért. Nem irigyellek, azt h te mit teszel te fogod eldönteni. Hogy én mit tennék? Jól kisírnám magam, felhívnám és megmondanám neki, h jobb lesz nekem egyedül, inkább egyedül nevelem a gyerekem mint egy egy olyan emberrel mint ő. Legyen boldog, mert én az leszek csak nélküle! Aztán megint jól kisírnám magam, és csak a babaára koncentrálnék, és kezdeném megszervezni h hogyan is éljünk mi így kettecskén, aztán idővel új párkapcsolatot keresni. Ami nem öl meg az erősít! Te dönts majd legjobb belátásod szerint.
19/19 anonim válasza:
A gyerek miatt semmiképp ne menj vissza hozzá,ha egyszer igy elbánt veled,megteszi máskor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!