A pasimmal 1 éve vagyok együtt féléve nállam lakott tegnap elhagyott már máskor is volt ilyen az édesanyjáék nem akarják hogy együtt legyünk reggel még bevallotta hogy szeret de délutánra elpakolt szerintetek?
felejtős....
Szüleidnek igaza van...most gondolj bele, ha lenne gyerkőc akkor is egyik napról a másik napra össze-cuccol aztán elhúz? Otthagyna titeket?! Szerinted ez normális?
Legyen benned tartás! Találsz mást, aki nem bánik így veled. És sajnos ha ezt egyszer eljátszotta, akkor máskor is elfogja (Veled) (tapasztalat). Legyél kemény, és mondd azt: "Na ezt azért már ne!"
Főleg azt sem tudja, hogy szeret-e vagy sem. Egyébként nagyon szaglik a dolog, szerintem van már más valaki is ott a háttérben...
Szerintem jó lenne, ha legalább egy évig csak a helyesírási szótár lenne a párod...
Aztán keresnél valaki mást magad mellé...
"elvetettem a 9 hét után mert azt mondta nem tudjuk eltartani"
Nem vagyok egy gyerekmániás, de "gratulálok"! Ügye tudod, hogy ha elveteted, jelentősen csökkenti a jövődben a gyerekvállalásod esélyeit? (akár mással?) Lehet hogy nem lehet majd gyereked! :( Előbb ezt nem tudta volna kitalálni, vagy nem tudtátok volna megbeszélni? Vagy csak úgy mondta, hogy meggondolta magát? Én tuti leordítottam volna a haját, hogy ezt már nem, akkor is végigcsinálom veled vagy nélküled (max örökbe adtam volna, ha úgy alakul) rögtön aláiratattam volna egy papírt, hogy ő a gyerek apja, és egy lemondó nyilatkozatot is egyben, utána pedig kidobtam volna a lakásból mint "macskát sz@rni"...
Sajnos a fenti mondatodból látszik, hogy rá vagy utalva, nincs önálló döntésed, hiszen azt írtad, hogy ő mondta, hogy nem tudjátok eltartani (ergo nem közös döntés pedig annak kellene lenni) - és ezt a pasik javarészt nem szeretik...szerintem felejtsd el őt (tudom nehéz), de kezdj új lappal, építsd fel magad újra, és mielőbb lépj a vadászmezőkre!
Apám is ilyen, még 20 év házasság után is. Anyámat kikészíti.
Menekülj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!