Ha 17-én lesz a peteérésem, akkor 17-én reggel, vagy este kellene együtt lennünk?
Figyelt kérdés
Esetleg 16-án hajnalba?
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
2011. aug. 11. 09:56
1/3 anonim válasza:
Jaj, ne sakkozz ennyire! Tök mindegy,hogy mikor, aznap,ha tudtok legyetek együtt. De még az előtte nap is jó!:)
2/3 anonim válasza:
De ha tutira akarsz menni, akkor reggel, délelőtt, esetleg ebéd helyett. Uzsonnára és vacsira is jöhet egy kis szex. És ha a párod még nem kapott infarktust, és nem vetted el a kedvét örökre a gyerektől, akkor esetleg elalvás előtt is próbálkozz.
3/3 anonim válasza:
Valamelyik kérdésnél azt olvastam ezen az oldalon, hogy a peteérés általában hajnalban következik be!
Nem tudom ez mennyire valós, mi reggel sosem voltunk együtt, mert máskor kelünk, mindig csak este, és így is összejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!