Tegnapelőtt reggel befizettem a Vaterának rózsaszín csekken 225 ft-ot, a csekkel együtt 555 Ft-ot, de még mindig az van az adatlapomon, hogy tartozom, mintha be sem fizettem volna. Még mindig nem érkezett volna meg?
Ez van kiírva az adatlapomon:
Az Ön számláinak/befizetéseinek egyenlege: -225 Ft
Tehát semmivel nem jelzi, hogy én befizettem a pénzt, mintha nem is fizettem volna. Vagy még nem érkezett volna meg? Aggódom, mert 24-e a határidő, és tegnapelőtt én már befizettem!!
Ma meg felszólító levél is jött a vaterától, hogy le fog járni holnap a határidő és fizessem be...
Úgyhogy írtam nekik, hogy már befizettem 20-án!!!!
ha sok felkiáltójelet használsz, attól ők még nem fogják előbb megkapni és könyvelni a befizetésedet
fizess bankkártyával legközelebb vagy utalással, még olcsóbb is jóval
Ha tehetném, hidd el utaltam volna a pénzt, tisztában vagyok vele, hogy úgy olcsóbb lenne és nem kéne ráfizetnem! Csak ezt sajnos nem tudom megtenni, hosszú történet, hogy miért, de a lényeg, hogy mindig minuszos a bankszámlám lakáshitel törlesztés miatt!
Úgyhogy remélem vatera megkapja ígyis a pénzt, hogy rózsaszín csekken fizettem be!
sokkal egyszerűbb lett volna megkérned valakit, hogy utaljon, vagy a bankszámládra is befizethettél volna és kártyás fizetéssel fizethettél volna
nem mellesleg, ha enged lemenni mínuszba, akkor egy kártyás fizetésnél még +255 ft-ot elviselt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!