Normális válaszokat kérnék. Nem tudom most mit tegyek? Együtt vagyunk a barátnőmmel 2 éve és bevallotta vagyis úgy érzi hogy a lányokhoz vonzódik!
Akkor bizony kettőtök érdekében az a legjobb, ha tovább léptek.
Ha vele maradsz, akkor mindkettőtöknek rossz lesz.
Neked azért, mert tudod, hogy ő leszbikus. Neki meg azért, mert nem lehet azzal, akivel igazán akarna...
Biztosan nagyon nehéz lehetett ezt bevallani. Nem vagy könnyű helyzetben, de hidd el a barátnődnek sem könnyű.
Sajnos a társadalom, még mindig nagyon kitasztítja az azonos neműekhez vonzódó embereket, pedig a tudomány már bebizonyította, hogy az egészről a gének tehetnek.
Az korántsem biztos hogy homoszexuális, az is meglehet hogy biszexuális.
Sőt még a fiatalságot a hormorendszer változásai miatti felfokozott érdeklődés és kíváncsiság is izgatja, az azonos neműekhez való vonzalom hirtelen fellángolása, mely még mindig nem biztos hogy az aminek első hallásra látszik.
Szerintem nyugodtan és higgadtan beszélgessetek el, érdeklődd meg mikor, hogyan kezdődött, hogyan érzi a nőkhöz és a fiúkhoz való vonzódását. Ne hibáztasd se őt, se magadat. Ha az önismerete már felmérte a helyetet, akkor békésen, barátként kell szakítanotok.
Majdnem ez történt velem is.
Ha tényleg leszbi, akkor nem tehetsz semmit, az időkérésnek semmi értelme. Szerintem korrekt dolog volt tőle, hogy ezt elmondta, kivéve persze, ha úgy jött rá, hogy megcsalt egy lánnyal.
Erre itt nincs értelmes válasz.
Azt majd a barátnőd fogja megadni neked, addig nem tehetsz semmit. Utána is csak annyit, hogy elfogadd a döntését. Azt viszont értékeld benne, hogy a szemedbe mondta, és nem máshonnan kellett megtudnod. Még az is lehet, hogy minden rendbe jön közöttetek, és ez csak egy fellángolás, futó gondolat a részéről. Várj egy kicsit, te is légy türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!