Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Fontos őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fontos őszinte válaszokat várok! Barátnömmel lassan egy éve vagyok eggyütt és már nagyon elegem van dolgokból!

Figyelt kérdés

Életembe elöször érzem magam szerelmesnek !!soha nem gondoltam volna h hosszabb távú kapcsolatom lesz:)Egy gyönyörü lánnyal hozott össze a sors.Sokáig azt gondoltam minden sinen lesz csak hát beláttam dolgokat és furcsálni kezdtem!

Legelőször is kiderült h barátnöm csak rábólintott a kapcsolatunkra mivel úgy volt vele hogy nem fog semmi komolya kisülni belőle :/ , aztán kezdjük ott hogy olyan hülyeségeket tettem ill. csináltam érte ,hogy 1héten keresztül rózsákat vittem neki ,apró ajándékokat vettem neki.. Miután rábólintott a kapcsolatunkra, nem telt el sok idő komolyan szerelmes lettem belé :$(L) . Számomra ami nagyon rossz volt hogy már 2honap után azon vitáztam vele hogy szarik nagy ivbe a fejemre nem is keres semmi felőle meg is halhatnék :( .Váltig tagadott mindent ,de a viselkedésén látszott hogy nemérdeklem. Aztán a másik dolog ,hogy ugy érzem magam mint ha csak barátpótlék lennék számára :( .Minden este kimegy a "haverjaihoz " akik csak fiuk és mind1ik bele van zúgva...bejön este alig ir ,alig beszélünk és ha szóvá teszek valamit felháborodik és faképnél hagy.:( Ő megtehet bármit velem ,tilthat msnen, rámnyomhatja a telefont,kikapcsolhatja..Bulizhat ...stb Ő meg már attól kivan akadva hogy évente 1x 2x eljárok bulizni a barátaimmal akik között nem sok lány akad és azokat is gyerekkorom ota ismerem :(

Őszintén elgem van abbol hogy semmibe vesznek és elhordanak minden szarnak:'( ,de viszont halálosan Szerelmes vagyok belé és nem tudom mi tévő legyek :'(

Egy tehetetlen Szerelmes srác 17/f

Köszi a válaszokat!

2010. aug. 15. 15:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
hagyd a p.icsába nem érdemel meg téged
2010. aug. 15. 15:24
 2/27 anonim ***** válasza:
menyjé el te is bulizni és kezeld úgy mint e robancot ;)
2010. aug. 15. 15:24
 3/27 anonim ***** válasza:
ribancot
2010. aug. 15. 15:25
 4/27 anonim ***** válasza:
Hagyd ott,ha nem akarsz tovább szenvedni...
2010. aug. 15. 15:27
 5/27 anonim ***** válasza:

szijja:)

küldj egy email.t az msn címeddel és felveszlek...hasonló problémám volt, lehet tudok segíteni.:)

tk007@citromail.hu

18/l

2010. aug. 15. 15:29
 6/27 A kérdező kommentje:
Ribancos témával nem tudok eggyet érteni sajnos mert egyáltalán nem vagyok olyan tipus :) Bulizni nem is nagyon járok mert nem vagy partyface:) csak tényleg évente 1x 2x mikor nagyok szoktak lenni..
2010. aug. 15. 15:40
 7/27 A kérdező kommentje:
tk007 te fiu vagy :D ekkorát kamuzni^^
2010. aug. 15. 15:53
 8/27 anonim ***** válasza:
Én még most hagynám ott, mielőtt már tényleg nem tudnál elszakadni tőle érzelmileg. Tudom nehéz lesz, de el kell viselned. Fiatal vagy, lesz majd más. Hidd el nem érdemel meg téged az a csaj. Rengetegen szeretnének ilyen kedves és odafigyelő srácot, mint te. Lesz még lehetőséged, csak próbálj meg egy másik társaságban keresgélni.
2010. aug. 15. 16:02
 9/27 A kérdező kommentje:
De hogy fogalmazzak :( Nekem az életem részévé vált , a mindennapjaimmá :"( érte élek mindenem rászánnám ölni tudnék érte :'((L) 1xüen nem tudom elképzelni nélküle hogyan menne minden :'(
2010. aug. 15. 16:19
 10/27 anonim ***** válasza:

"De hogy fogalmazzak :( Nekem az életem részévé vált , a mindennapjaimmá :"( érte élek mindenem rászánnám ölni tudnék érte :'((L) 1xüen nem tudom elképzelni nélküle hogyan menne minden :'("

Itt a baj. Tőle függsz. Ezt ő is tudja.

2010. aug. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!